Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Solar Club Corfu - Το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου προπονήσεων του στο Βίδο

Solar Club Corfu
28 Ιουνίου 2021 / 17:39
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο Σύλλογος Solar Club Corfu έκλεισε την χειμερινή σεζόν προπονήσεων με μια εκδήλωση για τους μικρούς του αθλητές και τους γονείς τους στο νησί του Βίδο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 27 Ιουνίου ο Σύλλογος Solar Club Corfu έκλεισε την χειμερινή σεζόν προπονήσεων  με μια εκδήλωση για τους μικρούς του αθλητές και τους γονείς τους στο νησί του Βίδο. Στα δρώμενα συμμετείχε με θεατρικό παιχνίδι ο Μιχάλης Κουμαριανός του «Studio Έκφραση» .

"Κλείνοντας ακόμα μια χρονιά, αποφασίσαμε να τη γιορτάσουμε όλοι μαζί με μια δράση στη φύση και στη θάλασσα, βουτιές, θεατρικό αλλά και ελεύθερο παιχνίδι, μουσική, χορό, τραγούδι.

Η σεζόν που πέρασε παρ΄όλες τις δυσκολίες της δεν μας πτόησε, αντιθέτως μας βοήθησε να υπερβούμε εαυτόν και να καταλήξουμε με πολλή επιμονή και προσπάθεια σε νέες αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις 300 τ.μ., νέες συνεργασίες και παροχές και ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που είχαμε οραματιστεί.  

Το Solar Club Corfu αποτελεί πλέον μια αθλητική αλλά και πολιτιστική κυψέλη, όπου οι αθλητές του πέραν του Καράτε και του Brazilian Jiu Jjitsu ,έρχονται κοντά σε νέα αθλήματα υπό την επίβλεψη επαγγελματιών του χώρου. Τα παιδιά αποκτούν διαφόρων ειδών δεξιότητες και κυρίως δεξιότητες ζωής τις οποίες συνειδητά και με μέθοδο προσπαθούμε να διδάξουμε. Προσβλέπουμε στην δημιουργία υγιών αθλητών, που θα ασκούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους και θα έχουν τον αθλητισμό σταθερά στην πορεία τους.



Σε ανακοίνωσή τους τόνισαν: «Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας  που με επαγγελματισμό κρατάνε σε υψηλό επίπεδο τις παροχές του Συλλόγου - προπονητικές και διοικητικές. Κυρίως όμως, ευχαριστούμε τους γονείς και τους ενήλικους αθλητές μας που μας επέλεξαν, μας στηρίζουν και είναι SOLAR. Όσο για τα παιδιά, η εμπειρία που βιώνουμε καθημερινά μαζί τους  είναι το αντίδοτο  σε πάσης φύσης επιδημία!!»

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.