Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπάσκετ: Ενίσχυση από το πάνω ράφι για τη ΓΕΚ, με Παπαγκίκα

ΕΣΚΑΒΔΕ
25 Ιουνίου 2021 / 17:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νέα μεταγραφική κίνηση που ανακοίνωσε η ΓΕΚ δείχνει τη θέληση της διοίκησης να μπουν οι βάσεις της ανόδου στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Το έδειξε με την πρόσληψη του προπονητή Σπύρου Αλεξίου και με την απόκτηση του Γ. Ντρίτσου, δυο ανθρώπων που ξέρουν πολύ καλά την κατηγορία και εκεί έδωσαν τις μάχες τους την τελευταία σεζόν.

Έρχεται όμως μια νέα μεταγραφή να ταράξει τα νερά, ο Αλέξανδρος Παπαγκίκας, αθλητής που έχει παίξει στη Γ΄ Εθνική με τον Φαίακα και πέρσι ήταν στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ με την ομάδα του Ιόνιου. Αναμφισβήτητα ουσιαστικές κινήσεις οι οποίες πιθανόν θα συνεχιστούν, αφού υπάρχει ακόμα δρόμος στο μεταγραφικό παζάρι.

Η ανακοίνωση της ΓΕΚ: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Αλέξανδρο Παπαγκίκα. Αγωνίζεται στη θέση 2 και είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ της ΕΣΚΑΒΔΕ. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του  Ιόνιου, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Φαίακα στην Γ΄ Εθνική. Του ευχόμαστε καλή σεζόν με τη φανέλα της ΓΕΚ». 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια