Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στίβος: Συγχαρητήρια ΟΠΑΠ στην Καρύδη που πάει στους Βαλκανικούς

Σπυριδούλα Καρύδη
24 Ιουνίου 2021 / 18:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου όπως η Σπυριδούλα Καρύδη χρειάζονται χορηγούς έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν

τις οικονομικές ανάγκες που δημιουργούνται, αφού λόγω των πολύωρων προπονήσεων δύσκολα μπορούν να δουλέψουν κάπου ή, όπως η Σπυριδούλα Καρύδη, είναι φοιτητές. Μια μικρή βοήθεια από την πολιτεία έχουν, ειδικά αυτοί που είναι αξιολογημένοι, αλλά είναι πολύ μικρή, ενώ και τα σωματεία δεν μπορούν με τίποτα να βοηθήσουν. Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα η Ηρώ Βραδή, που δεν έχει κοντάρια για το άλμα επί κοντώ, πήρε δανικά από την Κ. Στεφανίδη.

Ανάμεσα σε αυτούς που στηρίζουν τη Σπυριδούλα είναι και ο ΟΠΑΠ, που ξέρει πόσο σπουδαία είναι η νεαρή Κερκυραία και πόσες επιτυχίες έχει ήδη. Τελευταία η 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και με αυτό αφορμή εξέδωσε μια συγχαρητήρια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στην Σπυριδούλα Καρύδη για το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Στίβου που διεξήχθη στο Κλουζ της Ρουμανίας! Η αθλήτρια από την Κέρκυρα με άλμα στα 14,13, είχε την ίδια επίδοση με την 2η, Βιγιαλέτα Σκβάρτσοβα (Λευκορωσία), η οποία όμως είχε καλύτερη επίδοση στην 2η της προσπάθεια».

Να σημειώσουμε ότι στους Βαλκανικούς αγώνες Ανδρών-Γυναικών που θα γίνουν στη Σερβία το Σαββατοκύριακο θα πάρει μέρος η Σπυριδούλα Καρύδη, αύριο θα έχουμε περισσότερα για την παρουσία της εκεί.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια