Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζωντανά από την ΕΡΤ 3 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Στίβος
04 Ιουνίου 2021 / 18:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Ανδρών/Γυναικών Κ23 θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα,

με την αφρόκρεμα του ελληνικού στίβου να δίνει το «παρών». Ανάμεσά τους όπως έχουμε αναφέρει και 12 αθλητές από την Κέρκυρα.

Γεγονός είναι ότι ο ελληνικός στίβος επιστρέφει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς, αφού ήδη έχει γίνει μια σειρά από διοργανώσεις όλων των επιπέδων και πλέον σειρά έχουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Είναι Ολυμπιακή χρονιά λόγω της περσινής αναβολής των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο και όλα τα μεγάλα ονόματα του στίβου θα δώσουν το «παρών», αφού αυτοί οι αγώνες είναι κομμάτι της προετοιμασίας τους.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και τη βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων. Σημαντική είναι και φέτος η στήριξη της διοίκησης και των Υπαλλήλων του Παμπελοπονησσιακού σταδίου, που φροντίζουν για την ετοιμότητα της εγκατάστασης. Συμβολή έχει και η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, η οποία έχει παραχωρήσει στην ομοσπονδία απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Να σημειώσουμε ότι οι δυο αθλήτριες της Κέρκυρας που παλεύουν για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες, η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν και για τους Πανευρωπαϊκούς Κ-20, η Ηρώ Βραδή στο επί κοντώ, θα αγωνιστούν το Σάββατο. Το τριπλούν ξεκινάει στις 19:45, το επί κοντώ στις 18:30. Το Σάββατο θα αγωνιστεί στο τριπλούν ο Μονόπωλης και η Δόση στο ύψος.

Το απογευματινό πρόγραμμα και των δύο ημερών του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3. Το πρωινό πρόγραμμα και των δύο ημερών θα μεταδοθεί ζωντανά σε live stream από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια