Σάββατο 22.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης: Δεν θα παίξουν με τη νοημοσύνη και την ιστορία μας

Ανακοίνωση
28 Μαΐου 2021 / 18:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ξαφνική αλλαγή έδρας του αγώνα ΑΟΚΚ - ΑΕ Λευκίμμης και η μεταφορά του αγώνα από το γήπεδο της ΕΠΣΚ σε αυτό της Κασσιόπης,

όπως ενημέρωσε την Τετάρτη η ΕΠΟ, προκάλεσε έκπληξη για πολλούς και διαφόρους λόγους. Όμως για να γίνει αυτό έπρεπε οι αρμόδιοι φορείς να δώσουν άδεια για αγώνες Γ΄ Εθνικής στο γήπεδο της Κασσιόπης, αφού χωρίς αυτήν η ΕΠΟ δεν θα μπορούσε να ορίσει εκεί το παιχνίδι. Και ενώ όλοι πίστεψαν ότι το παιγνίδι θα γίνει στην Κασσιόπη, το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΠΟ άλλαξε την απόφαση και θα γίνει στο Κανόνι.

Αυτή η κατάσταση προβλημάτισε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Λευκίμμης με την ομάδα να βγάζει ανακοίνωση, μόλις πληροφορήθηκε την αλλαγή έδρας και μη γνωρίζοντας τελικά ότι δεν θα ισχύσει, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι «δεν μπορούμε να αφήσουμε και κανέναν να παίζει με την νοημοσύνη και την ιστορία μας».
 
Χωρίς σχόλια, παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση
«Ανακοίνωση προς κατά παντός υπεύθυνου. Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ξαφνικά ενημερώθηκε την Τέταρτη 26/5 για την αλλαγή έδρας του αγώνα μεταξύ ΑΟΚ Κέρκυρα – ΑΕ Λευκίμμης που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κασσιόπης την Κυριακή 30/5. Σύμφωνα με τους κανονισμούς το συγκεκριμένο γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για αγώνες Γ' εθνικής κατηγορίας. Ας μας απαντήσει ο ΣΥΠΑΠ και η ΕΠΟ πως δόθηκε η άδεια στο συγκεκριμένο γήπεδο για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα. Όταν οι κερκίδες του γηπέδου είναι χωρίς περίφραξη και άλλες σημαντικές ελλείψεις, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα; Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης έχει μάθει να δίνει πάντα τις απαντήσεις της μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν να παίζει με τη νοημοσύνη και την ιστορία μας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια