Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι ελλείψεις στοίχισαν ήττα 4-0 του ΟΦΑΜ στα Γρεβενά

ποδόσφαιρο
23 Μαΐου 2021 / 19:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν ταξιδεύεις αυθημερόν να παίξεις ένα ματς από Κέρκυρα σε Γρεβενά, μεσολαβεί και το καράβι δυο ώρες, λογικό είναι να μην μπορείς να αποδώσεις σύμφωνα με τις δυνατότητές σου.

Αυτό συνέβη και με τον ΟΦΑΜ, όπου ήταν κατώτερος προηγούμενων εμφανίσεων και έχασε εύκολα από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης Γρεβενών με 4-0. Βέβαια είχε και μεγάλες ελλείψεις αφού δεν έπαιξαν λόγω καρτών Σπίνουλας, Κατελούζος, Γραικός.

Οι γηπεδούχοι με τη νίκη αυτή εξασφάλισαν ουσιαστικά την παραμονή τους στην κατηγορία, ο ΟΦΑΜ που την Τετάρτη θα δώσει το εξ αναβολής ματς με τον Παναγρινιακό, θέλει μια νίκη ακόμη για να το πετύχει.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και άνοιξαν στο 3λ το σκορ με τον Χαραλαμπίδης, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Στεριόπουλος κάνει το 2-0 για να κλείσει έτσι το ημίχρονο. Στα μέσα του β΄μέρους και με σκόρερ τον Φουρλατάρα στο 58΄και Γράβαλο στο 70΄ διαμορφώθηκε το τελικό 4-0.
Διαιτητές: Φίτσας, Φραγγούλης, Φέτσης (Πρέβεζας/Λευκάδας).

ΟΦΑΜ  (Σάββας Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου, Παπαδόπουλος, Μαραντζάς, Ανδριώτης, Παππάς, Ζωχιός, Γραικός Γ., Γραικός Ι., Σκολαρίκης, Γωνιάδης.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια