Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι ΟΦΑΜ – ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ Εθνική
23 Απριλίου 2021 / 16:38

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦΑΜ και ΑΕ Λευκίμμης

στο γήπεδο του Αγ. Ματθαίου. Ο ΑΟΚ Κέρκυρα θα παίξει εντός έδρας με τον Μ. Αλέξανδρο Καστοριάς. Αναλυτικά:
 
ΟΦΑΜ – ΑΕ Λευκίμμης 
 
Παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες, οι οποίες είναι σε τίτλους οι κορυφαίες, μετά τον Όλυμπο, στην Κέρκυρα. Ένα ματς που τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά, αφού ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε ένα γύρο έχει λίγα ματς και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.
Οι προπονητές και των δυο ομάδων ξέρουν πολύ καλά τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει αγκαλιά με την παραμονή. Και οι δυο ομάδες έχουν στα ύψη την ψυχολογία τους, αφού προέρχονται από σπουδαίες νίκες και δεν θα έχουν απουσίες, ενώ αναμένεται να γίνει ένα σπουδαίο ματς αντίστοιχο με την ποιότητα των δυο ομάδων που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα.
Η ΕΠΟ όρισε για το παιχνίδι διαιτητή τον Β. Φίτσα  και βοηθούς τους Ζ. Νάστο και Γρ. Κέφη της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.
 
ΑΟΚ Κέρκυρα – Μ. Αλέξανδρος Καλλθέας
 
Στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι ο ΑΟΚΚ μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες, με άριστη ψυχολογία θα αντιμετωπίσει τον Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς σε ένα ματς κομβικό και για τις δυο ομάδες. Από την πλευρά του ο ΑΟΚΚ που έχει δυναμώσει πάρα πολύ και είναι φαβορί, με νίκη αφήνει τον αντίπαλό του 7 βαθμούς πίσω και ουσιαστικά τον θέτει νοκ - άουτ από το στόχο της παραμονής, από την άλλη η ομάδα της Καστοριάς θέλει πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζει.
Ο Κ. Χριστοφοράκης που ετοίμασε μια πολύ αξιόμαχη ομάδα μέσα σε λίγες μέρες δεν θα έχει τον Στέρεφ στη διάθεσή του, αφού είναι τραυματίας, ξέρει όπως και οι παίκτες του ότι είναι μονόδρομος η νίκη και μπορεί να την πάρει. 
Στο παιχνίδι αυτό διαιτητής θα είναι ο Κώστας Νέος (ΕΠΣ Ηπείρου) και βοηθοί του οι Λ. Λιαμιράς και Ι. Ράπτης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Πουλημάς (ΕΠΣ Κέρκυρας).
 
Το πρόγραμμα
 
ΠΑΣ Πρέβεζα - ΑΕ Μεσολογγίου
ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας - Τηλυκράτης
Κτηνοτροφικός Αστέρας - Αμβρακικός Λουτρού
ΑΟΚ Κέρκυρα - Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
ΟΦΑΜ - ΑΕ Λευκίμμης
Αχέρων Καναλακίου - Θύελλα Μοναστηρακίου
Παναγρινιακός - Θύελλα Κατσικά