Παρασκευή 04.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Γιάννενα για νίκη κορυφής ο ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
20 Απριλίου 2021 / 16:07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του ΟΦΑΜ δεν θα περίμενε η ομάδα να κάνει την εντυπωσιακή πορεία που έχει μετά από 4 αγώνες στη Γ΄ Εθνική.

Μια πορεία που συνοδεύτηκε με ισάριθμες νίκες εκτός έδρας και μάλιστα με ομάδες ιστορικές όπως αυτή της Αναγέννησης Άρτας και της ΑΕ Μεσολογγίου. Ούτε προπονητής, ούτε παράγοντες, ούτε ποδοσφαιριστές το περίμεναν, αλλά δούλεψαν πολύ, το πάλεψαν και το πέτυχαν, δίνοντας χαρά όχι μόνο στους Αγιομαθήτες αλλά σε όλους τους Κερκυραίους.
Η ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου, πήρε πανάξια μέσα στον αγωνιστικό χώρο δέκα βαθμούς έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τη Θύελλα Κατσικά στα Γιάννενα, που αν το κερδίσει θα σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκεί που είναι ο Αχέροντας Καναλακίου.
Την Τετάρτη 21 Απριλίου στις 16:30 θα γίνει το εξ αναβολής παιχνίδι στα Γιάννενα με αντίπαλο τη Θύελλα Κατσικά, με τους παίκτες του ΟΦΑΜ να καλούνται να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον βασικό τους στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ο Σάββας Σιδερόπουλος προσπαθεί να κρατήσει τους νεαρούς παίκτες «προσγειωμένους», μετά την εντυπωσιακή νίκη της Κυριακής στο Μεσολόγγι και χωρίς να έχει η ομάδα αγωνιστικά προβλήματα.