Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άκης Παυλογιάννης: Οι αγώνες δίνονται σε πολλά επίπεδα και έχουν πολλαπλές αναγνώσεις

Κολυμβητική Ομοσπονδία
31 Μαρτίου 2021 / 17:06

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην πρώτη του ανάρτηση μετά τις εκλογές της Κολυμβητικής ομοσπονδίας και τη δική του επιτυχία να εκλεγεί σαν μέλος της νέας διοίκησης,

ο ιστορικός του αθλητισμού Άκης Παυλογιάννης αφού ευχαρίστησε τα σωματεία που στήριξαν την παράταξη του, έδωσε το στίγμα για το αύριο στον χώρο, μέσα από τα δικά του «πιστεύω».
 
«Ο δρόμος που οδηγούσε στις εκλογές της Κ.Ο.Ε. ήταν μοναδική εμπειρία. Μέσα στο πλαίσιο συνεργασίας της ομάδας του "Νέου Κύματος" του Σπύρου Γιαννιώτη απόλαυσα μια καθημερινή επικοινωνία που διαπνεόταν από βιώματα ζωής, από νέες ιδέες, από καινοτόμες σκέψεις, από εργατικότητα, συνέπεια και πάθος για την ανάδειξη των αθλημάτων που κυριαρχούν στη ζωή μας. Κυρίως χάρηκα την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με ανθρώπους, γυναίκες και άνδρες, που με επικεφαλής τον Σπύρο Γιαννιώτη σηματοδοτούν ένα νέο ήθος στον αθλητισμό.
Η επόμενη ημέρα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και θα είναι καθοριστική για όλες / όλους μας. Εκεί θα κριθεί η συνέπεια λόγων και πράξεων καθώς και οι ικανότητες των προσώπων.

Αυτήν την ώρα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω καταρχάς όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες για την Κ.Ο.Ε. Ιδιαιτέρως, βέβαια, οφείλω θερμές ευχαριστίες στους συλλόγους που υποστήριξαν με την κρίση και την ψήφο τους το «Νέο Κύμα» καθώς και την υποψηφιότητα μου.
Θεωρώ χρέος μου να διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη συγκρότηση ενός γόνιμου και παραγωγικού λόγου που θα διαπνέεται από τη στήριξη των θετικών για τα αθλήματα μας προτάσεων και από τον έλεγχο της συνέπειας και της λειτουργικότητας των αποφάσεων.
Ο σεβασμός προς τους συλλόγους και προς τους ανθρώπους που με διαφορετικές ιδιότητες καθημερινά μοχθούν για τη λειτουργία τους αποτελεί ύψιστη και αδιαμφισβήτητη αρχή.
Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».