Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γ. Γραικός από τον ΟΦΑΜ στον Θεσπρωτό

Γ΄ Εθνική
30 Μαρτίου 2021 / 16:49

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ μπορεί να ανακοίνωσε την ενίσχυσή του με τρεις παίκτες από τον Νέο 2017, αλλά με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε ότι ο 17χρονος Γιώργος Γραικός

 παραχωρήθηκε στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας και δεν θα τον έχει στα 11 παιχνίδια που θα δώσει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο νεαρός επιθετικός που γεννήθηκε στις 26/2/2003 και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στον Ατρόμητο Στρογγυλής, πήγε στον ΟΦΑΜ για να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική και με το ταλέντο του και την ποιότητά του κέρδισε μια θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του Αγ. Ματθαίου. Μάλιστα ξεχώρισε και παρόλο που δεν έχει πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες βρέθηκε ο Θεσπρωτός να εκτιμήσει τις δυνατότητές του και να τον εντάξει στο ρόστερ του. Η ομάδα της Θεσπρωτίας αγωνίζεται στη Football League και μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-0.

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας αισθάνεται μια μικρή στεναχώρια γιατί ένας αθλητής αποχωρεί από την οικογένειά μας, αλλά ταυτόχρονα χαρά και υπερηφάνεια για ένα παιδί κόσμημα που ανοίγει τα φτερά του και δοκιμάζει να πετάξει προς το όνειρό του.

Ευχόμαστε στο Γιώργο Γραικό να είναι τυχερός στην Football League και στη νέα του ομάδα (Θεπσρωτός). Να έχει Υγεία αυτός και η οικογένειά του για να τον στηρίξει. Οι πόρτες του Ομίλου θα είναι πάντα ανοικτές για τον Γιώργο».
Να σημειώσουμε ότι εκεί θα βρει έναν ακόμα 17χρονο Κερκυραίο, τον Σπύρο Μπαλό που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του Ολύμπου, έπαιξε στη Θύελλα, στην Κ19 του ΑΟΚ Κέρκυρα και πλέον είναι στην ομάδα της Ηγουμενίτσας από το ξεκίνημα της σεζόν 2020-21.