Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κανονικά η 9η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο

Handball Premier
24 Μαρτίου 2021 / 17:35
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις πρώτες βραδινές ώρες της Τρίτης 23/3, ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ ΟΧΕ και Σωματείων της Handball Premier, στην οποία μετέχει και ο Φαίακας.

Στην τηλεδιάσκεψη, οι ομάδες, σχεδόν στο σύνολο τους, όπως ήταν αναμενόμενο, εξέφρασαν τη θέση τους να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Βέβαια υπήρξαν και κάποιοι προβληματισμοί για τις Τετάρτες και η προσπάθεια που θα γίνει θα είναι να περιοριστούν όσο είναι αυτό εφικτό, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές στη δεύτερη φάση, αν κριθεί αναγκαίο λόγω των χρονικών περιορισμών.
Έτσι, κανονικά θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική στην Handball Premier το προσεχές Σαββατοκύριακο. Με βάση το πρόγραμμα ο Φαίακας θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Ζαφειράκη Νάουσας στις 15:00, όπως ζήτησε η ομάδα της Νάουσας έτσι ώστε να επιστρέψει το βράδυ στην έδρα της. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί κανονικά όπως προβλεπόταν.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Φαίακα κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Μιχαλάκη συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της, με τον Νίκο Πέρρο να είναι δίπλα στην ομάδα και για τεχνικά θέματα, να στηρίζει προπονητή και ομάδα για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια