Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις ΑΕΛ, ΟΦΑΜ και ΑΟΚ Κέρκυρα

Γ΄ Εθνική
17 Μαρτίου 2021 / 16:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιστροφή στις προπονήσεις για τις ομάδες της Κέρκυρας, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με προβληματισμό

και αναζητήσεις, αφού και οι τρεις, ΑΕ Λευκίμμης, ΟΦΑΜ και ΑΟΚ Κέρκυρα έχουν ποδοσφαιριστές που δεν μένουν στην Κέρκυρα.

Το ερώτημα και για τις τρεις ομάδες είναι αν θα πρέπει να φέρουν όλους τους ποδοσφαιριστές στο νησί, αφού τα έξοδα θα είναι πολλά, ή να ψάξουν να βρουν εγχώριες λύσεις, αφού με δεδομένο ότι τα τοπικά πρωταθλήματα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα και είναι απίθανο να συνεχιστούν, υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες.

Άλλωστε και οι τρεις ομάδες έχουν κάνει συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές, ενώ ακούγεται ότι παίκτες από τα τοπικά πήραν μέρος και σε προπόνηση ομάδας. Αλλά και εδώ δεν είναι πολύ εύκολη η μετακίνηση, αφού οι «καλοί» παίκτες έχουν πάρει προκαταβολές από τις ομάδες που ανήκουν, ουσιαστικά έπαιξαν τρία παιχνίδια και τα σωματεία θέλουν πίσω κάποια χρήματα.

Ο ΟΦΑΜ από την Τρίτη 16/3 με τον Σάββα Σιδερόπουλο και τους βοηθούς του, ξεκίνησε και πάλι προετοιμασία, άλλωστε μόλις δυο προπονήσεις είχαν προλάβει να κάνουν πριν δέκα μέρες. Απόντες βέβαια τέσσερις, από τους εκτός Κέρκυρας, ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένονται και οι υπόλοιποι.

Στη Λευκίμμη ο Πάνος Κορομπόκης, προετοιμάζει και πάλι την ομάδα για να είναι απόλυτα έτοιμη να επιστρέψει στους αγώνες ενώ υπάρχει επίσης προβληματισμός για τους εκτός Κέρκυρας ποδοσφαιριστές, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί.

Ο ΑΟΚ Κέρκυρα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα προπονήσεις και οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον την Παρασκευή θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές για το πρώτο ραντεβού από τον Νοέμβριο. Τα πράγματα δυσκολεύουν στον ΑΟΚΚ, αλλά η διοίκηση που θέλει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία, συζητά και με ποδοσφαιριστές ανώτερης κατηγορίας και πιθανόν να φέρει κάποιους από επαγγελματικές ομάδες για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της. Όλα είναι ρευστά και τα επόμενα 24ωρα θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, αφού τέτοιες κινήσεις πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια