Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΟ: Αναστέλλονται τα τοπικά πρωταθλήματα

ΕΠΟ
03 Nov 2020 / 13:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Την αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας (επίσημα και φιλικά ματς) σε τοπικό επίπεδο ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία - Στις ΕΠΣ των νομών που βρίσκονται στο «κόκκινο» δεν επιτρέπονται ούτε οι προπονήσεις των ομάδων

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ο κορωνοϊός καλπάζει και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της, λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης (3/11), ενημέρωσε ότι όλα τα τοπικά πρωταθλήματα αναστέλλονται.

Μόνο προπονήσεις επιτρέπονται στις ομάδες. Αυτό απλά σημαίνει ότι από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο νησί θα έχουμε μόνο αγώνες της Γ΄ Εθνικής, εκτός και αν άμεσα η ΕΠΟ (είναι πολύ πιθανόν) αναστείλει και το συγκεκριμένοι πρωτάθλημα.
Μην ξεχνάμε ότι είχε αναστείλει την περασμένη εβδομάδα όλους τους αγώνες της Γ' Εθνικής σε 1ο, 2ο και 3ο όμιλο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια