Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρώτη σέντρα την Κυριακή για τον Αστέρα

Αστέρας Πετριτή
07 Σεπτεμβρίου 2016 / 19:38

ΒΟΛΟΣ. Σέντρα την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 για τον Αστέρα Πετριτή στον Βόλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

στην παρθενική του εμφάνιση στη Γ΄ Εθνική. Η έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, ήταν το κομβικό σημείο για το αν θα ξεκινούσε και η Γ΄ Εθνική (11/9), όπως είχε προγραμματιστεί.
Τελικά κανονικά και χωρίς πρόβλημα θα έχουμε την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού η πρώτη απόφαση του Στ. Κοντονή για να  αναβολή όλων των πρωταθλημάτων, περιελάμβανε και την Γ΄ Εθνική. Βέβαια υπάρχει μια μικρή επιφύλαξη, γιατί το πρωτάθλημα αυτό το διοργανώνει η ΕΠΟ και η κόντρα που επικρατούσε ανάμεσα σε Κοντονή- Γκιρτζίκη και την «παρέα» του στην ΕΠΟ ίσως να επηρέαζε την απόφαση της έναρξης της Γ΄  Εθνική.
Ο Αστέρας Πετριτή με την συμπαράσταση των φίλων του που ετοιμάζονται να τον ακολουθήσουν (διοργανώνεται γι αυτό εκδρομή που θα φύγει Κυριακή πρωί),  έχει πολύ δύσκολο έργο, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου πριν δυο χρόνια ήταν στη Super League, είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο που κοιτάζει να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες   και το ειδικό βάρος του είναι μεγαλύτερο από κάθε ομάδα του 2ου  Όμιλου, στον οποίο μετέχει ο Αστέρας. Με βάση το πρόγραμμα της ΕΠΟ οι αγώνες θα ξεκινήσουν όλοι στις 17:00, ενώ το παιγνίδι Ρ. Φεραίου – ΑΕ Καραϊσκάκης, θα γίνει το Σάββατο μετά από αίτημα των γηπεδούχων.
 
Το πλήρες πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Αμβρακία Κωστακίων  - Τηλυκράτης Λευκάδας                      
Απόλλων Λάρισας  - Πύδνα Κίτρους                            
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Διαγόρας                           
Εθνικός Φιλιππιάδας - Νίκη Βόλου                              
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου - Θεσπρωτός                           
Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Πετρίτη                        
Πιερικός  - Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας                   
Ρήγας Φεραίος - Καραϊσκάκης