Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η κλήρωση του κυπέλλου

ΕΠΣ Κέρκυρας
27 Οκτωβρίου 2020 / 17:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κλήρωση για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου,

αλλά η Ένωση αποφάσισε να την αναβάλει κατά μια εβδομάδα, ενημερώνοντας τα σωματεία, πως θα γίνει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣ Κέρκυρας στις 19:00.
Να σημειώσουμε ότι θα μπουν στην κληρωτίδα από την Α1, Παξοί, Κάβος, Φαίακας Μαραθιά, Αναγέννηση Περιβολίου, Αστέρας  Πετριτή, Κεραυνός Αγίου Νικολάου, Ατρόμητος Στρογγυλής,  Όλυμπος, Νέος 2017, ΑΕ Καναλίων, Αστέρας Λιαπάδων, Οδυσσέας Αυλιωτών, Θιναλιακός και Αχιλλέας Νυμφών και από την Α, Κρόνος Αργυράδων, ΑΟ Σιναράδων, Μπενίτσες, ΠΑΟΣ Κανονιού, Άρης Μέσης, Ατρόμητος Άφρας, ΠΑΟ Κορακιάνας, ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, Εθνικός Περουλάδων, Δίας Κασσιώπης, ΑΟ Κέρκυρα, ΑΕ Φαιάκων, Μέγας Αλέξανδρος και Ομόνοια.
Στη φάση αυτή θα προκύψουν 14 ζευγάρια και οι νικητές θα προκριθούν στην επόμενη φάση, όπου θα μπουν στην κληρωτίδα ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια