Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Α.Ο. Κάβος: Ενημέρωση σχετικά με κρούσμα Covid19

ΕΠΣΚ
10 Οκτωβρίου 2020 / 20:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Επιβεβαιώθηκε ότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νότιας Κέρκυρας είναι θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται πλέον σε 14ήμερη καραντίνα στο σπίτι του

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ανακοίνωση της ομάδας Α.Ο. Κάβος σχετικά με κρούμα Covid19, η οποία επί λέξει αναφέρει:

«Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ύστερα από προληπτικό τεστ (rapid test) που έκανε σήμερα (σ.σ. χθες), 9 Οκτωβρίου, βρέθηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες και ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εκδώσει ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Επίσης δόθηκαν οδηγίες στο αγωνιστικό τμήμα και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου από τον ιατρό της ομάδας, ενώ οι προπονήσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας διακόπτονται μέχρι άπαντες να ελεγχθούν από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Ο ανωτέρω ποδοσφαιριστής μας είναι πολύ καλά στην υγεία του, δεν έχει κανένα σύμπτωμα και θα παραμείνει στην οικία του για τις επόμενες 14 μέρες. Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να είναι σύντομα και πάλι κοντά μας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ΕΟΔΥ Κέρκυρας, τον ιατρό της ομάδας μας και την ΕΠΣ Κέρκυρας για τις άμεσες ενέργειές τους. Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας και στις οικογένειές τους, σε κάθε στιγμή θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν»
.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια