Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κύπελλο ΕΠΣΚ: Εξάρες για Αγ. Νικόλαο & Νέο - Δεν έγινε το ΓΕΠ-Κανάλια

ΕΠΣΚ
10 Οκτωβρίου 2020 / 20:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με έξι αναμετρήσεις, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε το κύπελλο της ΕΠΣ Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Με έξι αγώνες συνεχίστηκε η 3η αγωνιστική του κυπέλλου στους ομίλους, με εντυπωσιακές νίκες του Κερ. Αγ. Νικολάου και του Νέου 2017 που φιλοδώρησαν τους αντιπάλους τους με έξι τέρματα έκαστος.

Τη νίκη όμως της ημέρας πέτυχε ο Εθνικός Περουλάδων επί του Οδυσσέα Αυλιωτών και έκανε αποφασιστικό βήμα για να προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά όλα θα κριθούν αύριο  μετά το ματς Ολυμπιάδας – ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, που είναι στον ίδιο όμιλο.

Είχαμε και ένα απρόοπτο, το ματς ΓΕΠ-ΑΕ Καναλίων δεν έγινε, δεν υπήρχαν τα κλειδιά από τα αποδυτήρια, που δεν άνοιξαν ποτέ και την τύχη του θα την κρίνει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΚ.

Οι αγώνες της 3ης φάσης ξεκίνησαν την Τετάρτη με τα ματς Ατρομήτου Άφρας – Ολύμπου και Θύελλας –Αστέρα Πετριτή, ενώ αύριο θα γίνουν τα υπόλοιπα ματς για να ολοκληρωθεί η φάση αυτή, πλην αυτού ανάμεσα σε Κάβο και Κρόνο που αναβλήθηκε, λόγω θετικού κρούσματος covid-19 σε ποδοσφαιριστή του Κάβου.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

3ος Όμιλος
Κερ. Αγ. Νικολάου - ΑΠΣ Μπενίτσες  6-1

4ος Όμιλος
ΠΑΟΣ Κανονιού - Ατρ. Στρογγυλής 4-2

5ος Όμιλος
Νέος 2017 - ΑΟ Κοντόκαλι   6-1

6ος Όμιλος
ΓΕΠ  - ΑΕ Καναλίων    Δεν έγινε

7ος Όμιλος
Εθ. Περουλάδων  - Οδυσσέας Αυλ. 3-2

9ος Όμιλος
Ποσειδών Βιταλάδων - ΑΕ Φαιάκων 1-3

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια