Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ν. Πέρρος: Θα δώσουμε ψυχή και σώμα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Handball Premier
08 Οκτωβρίου 2020 / 18:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η εντός έδρας ήττα του Φαίακα από τον Φίλιππο Βέροιας προβλημάτισε ακόμη περισσότερο την ομάδα και πλέον,

όπως είπε ο Ν. Πέρρος για το επόμενο παιχνίδι, «πάμε στον ΠΑΟΚ να δώσουμε ψυχή και σώμα».
Πολύ κακό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την κερκυραϊκή ομάδα και μάλιστα με δυο εντός έδρας ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια, κάτι μη αναμενόμενο. Ο σχεδιασμός για μία θέση στην τετράδα του ομίλου, είναι εφικτό να επιτευχθεί, αλλά πλέον πρέπει η ομάδα να δείξει άλλο πρόσωπο. Ειδικά η ήττα από τον Φίλιππο πόνεσε πολύ γιατί όλοι πίστευαν στη νίκη.
Μπορεί όλοι από να είδαν έναν εκπληκτικό Ουκρανό τερματοφύλακα να σταματάει πολλές επιθέσεις του Φαίακα και εκεί να αποδίδουν μέρος της ήττας, όμως ο Νίκος Πέρρος από τον πάγκο της ομάδας είδε κάτι διαφορετικό και στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε: «Η ομάδα πλήρωσε την αστοχία της στην τελική ενέργεια, καθώς, ο Φίλιππος επωφελήθηκε και έβγαλε αιφνιδιασμούς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα ώστε να σταματήσουμε την επίθεση του αντιπάλου μας. Πλέον πάμε στον ΠΑΟΚ να δώσουμε ψυχή και σώμα για το καλύτερο δυνατό».
Πλέον αυτό που χρειάζεται περισσότερο η ομάδα είναι να αλλάξει η ψυχολογία της και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4η αγωνιστικής και η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε.
 
ΓΣ Δράμμας – Αερωπός        31-25
Ζαφειράκης – ΠΑΟΚ             22-29
Φαίακας – Φίλιππος              24-28
Ρεπό Πυλαία
 
Βαθμολογία
ΠΑΟΚ                     7
ΓΣ Δράμας              7
Φίλιππος Βέροιας   5
Αερωπός                 2
Πυλαία                   1
Φαίακας                 1
Ζαφειράκης            1
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια