Τετάρτη 16.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

O Γιώργος Στράτος πάλι πρόεδρος της Super League

Super League
31 Αυγούστου 2016 / 22:24
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Επανεξελέγη ο Γιώργος Στράτος με 12 ψήφους υπέρ και μόλις 2 κατά ως πρόεδρος της Super League, δεν ψήφισε ο Λεβαδειακός ενώ απουσιάζει ο Ηρακλής.

 Αυτά έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης 31/8/2016 στο Δ.Σ. της Λίγκας, με τον αντιπρόεδρο της Ξάνθης να παίζει ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο αφού τελευταία στιγμή ο Θοδωρής Γιαννίκος απέσυρε την υποψηφιότητα του.
Θετικά ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητου, Αστέρα, Βέροια, Κέρκυρα, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα. Κατά ψήφισαν ο Ολυμπιακός, που είχε άρει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Στράτος και η ΑΕΛ. Όσο για τον Λεβαδειακό δεν ψήφισε ενώ απουσίαζε από το Δ.Σ. ο εκπρόσωπος του Ηρακλή.

Μεγάλη κόντρα πλέον με την ΕΠΟ η S.L.
Μεγαλώνει πλέον η κόντρα Super League με την ΕΠΟ μετά τη αναβολή της συνάντησης (Τρίτη 30/8) για την διαιτησία υπό την παρουσία των ανθρώπων της FIFA και της UEFA. Θα σταλεί επιστολή διαμαρτυρίας για την κωλυσιεργία από την ΕΠΟ και τη ματαίωση της συνάντησης, ενώ περιμένουμε  να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ΕΠΟ και τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια