Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 8 Σεπτεμβρίου η κλήρωση για ΑΕΛ και ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
02 Σεπτεμβρίου 2020 / 18:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυο ομάδες της Κέρκυρας που θα αγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική περιμένουν την κλήρωση του πρωταθλήματος

για να γνωρίζουν και το πρόγραμμα, αλλά και τον αντίπαλο που θα έχουν στην πρεμιέρα. Οι πληροφορίες λένε ότι η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ενώ η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου. Και λέμε ότι έχει προγραμματιστεί γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες μέρες λόγω covid.
Οι αλλαγές που κάνει η ΕΠΟ στην κατηγορία ακόμα και σήμερα, δείχνουν ότι δεν είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στους ομίλους, την τελευταία στιγμή άλλαξαν ομάδες, κυρίως μετά τα αιτήματά τους, με στόχο να μειωθούν οι αποστάσεις και τα έξοδα.
Στον 5ο όμιλο που θα παίξουν ΑΕΛ και ΟΦΑΜ θα μπουν τελικά στην κληρωτίδα 13 ομάδες και όχι 14 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Είχαμε αναφέρει ότι το Σούλι Παραμυθιάς δύσκολα θα έπαιζε στην κατηγορία, αφού δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά και θα ήταν η 5η ομάδα μετά από Θιναλιακό, Ανατολή, Σκουφά Κομποτίου και Θύαμις Κατρίου η οποία αποφάσισε να παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα και όχι στη Γ΄ Εθνική.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Σουλίου αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Σουλίου Παραμυθιάς ανακοινώνει ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε και αφού εξάντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια δεν κατέστη δυνατόν να ανταποκριθεί στις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις της Γ Εθνικής και αποσύρει την ομάδα από την κατηγορία. Η ομάδα θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας».

Έτσι, οι ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση για τον 5ο όμιλο και οι νομοί που εκπροσωπούν είναι οι εξής:
Αιτ/νία: ΑΕ Μεσολογγίου, Παναγρινιακός, Αμβρακικός Λουτρού (3 Ομάδες), Καστοριά: Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, Γρεβενά: Αστέρας Καληράχης, Κέρκυρα: ΑΕ Λευκίμμης, ΟΦΑΜ, Άρτα: Αναγέννηση Άρτας, Πρέβεζα-Λευκάδα: Τηλυκράτης Λευκάδας, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ΠΑΣ Πρέβεζα, ΠΑΣ Θύελλα 2015, Ήπειρος: Θύελλα Κατσικάς.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια