Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρώτο φιλικό για ΑΕΛ και ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
31 Αυγούστου 2020 / 16:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προετοιμασία των δυο κερκυραϊκών ομάδων που θα αγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Οι προπονητές Παναγιώτης Κορομπόκης και Σάββας Σιδερόπουλος ξέρουν ότι έχουν πολλή δουλειά ακόμη, ενώ μέσα στον προγραμματισμό είναι και τα φιλικά παιχνίδια για να μονταριστούν οι ομάδες. Και οι δυο έχουν αρκετούς νεοφερμένους παίκτες και χρειάζονται προσαρμογή.
Το Σάββατο και οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Νότιας Κέρκυρας που ανέβηκαν στην Α1. Η ΑΕ Λευκίμμης αντιμετώπισε τον Κεραυνό Αγ. Νικολάου και νίκησε με 3-0, σε ένα παιχνίδι που έπαιξαν όλοι σχεδόν οι παίκτες και τα πρώτα δείγματα γραφής για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, φάνηκαν.
Από την πλευρά του ο ΟΦΑΜ έπαιξε με τον Φαίακα Μαραθιά, ένα φιλικό μικρότερης διάρκειας με τελικό αποτέλεσμα 2-2. Ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε με τον Μπουττάνι, ισοφάρισε ο Βλάσσης για τον Φαίακα, με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 1-2 για να ισοφαρίσει ο Κ. Ανδριώτης για τους γηπεδούχους. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Μαραθιά έκανε εντυπωσιακές μεταγραφές και θα εμφανιστεί πολύ δυνατή στην Α1 της ΕΠΣΚ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια