Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τι «παίζει» σε ΑΕΛ και ΟΦΑΜ. Το Σούλι δεν κατεβαίνει

ποδόσφαιρο
21 Αυγούστου 2020 / 18:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η προετοιμασία των ομάδων της Κέρκυρας που θα παίξουν στη Γ΄ Εθνική, συνεχίζεται κανονικά, τόσο στη Λευκίμμη όσο και στον Άη Μαθιά, αλλά με τα ρόστερ των δυο ομάδων αν μην έχουν συμπληρωθεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Παναγιώτης Κορομπόκης που είναι προπονητής στη Λευκίμμη έχει «πάρει» και προπονούνται με την ομάδα οι Πουλημένος, Ματσοβίλα και Μουζακίτης, τρεις αμυντικοί τους οποίους ξέρει πολύ καλά, τους είχε πέρσι στο Θιναλιακό. Βέβαια δεν έχουν κλείσει, ή τουλάχιστον δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν και περιμένουμε τις επόμενες μέρες.
Όμως στη «Βασίλισσα του Νότου», συζητήσεις γίνονται και με κάποιους άλλους παίκτες που ήταν στο περσινό ρόστερ αλλά δεν έχουν ξεκινήσει προετοιμασία, βρίσκονται σε συζητήσεις και οι αποφάσεις θα παρθούν ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δυο βασικοί και σημαντικοί παίκτες είναι ο Χρ. Γαστεράτος και ο Γ. Ανυφαντής (από τους Κοινοπιάστες και οι δυο), με τον πρώτο να είναι κοντά σε συμφωνία και ίσως από τη Δευτέρα 24/8 να ξεκινήσει προετοιμασία, ενώ ο δεύτερος το σκέφτεται, έχει και κάποια άλλη πρόταση και όλα είναι ανοικτά.
Από την πλευρά του ο ΟΦΑΜ με πολλά νέα παιδιά συνεχίζει υπό τις οδηγίες του Σάββα Σιδερόπουλου την προετοιμασία (χρέη γυμναστή κάνει ο Χρ. Κασίμης) και περιμένει κάποιες επιπλέον προσθήκες. Το σίγουρο είναι ότι ο Κόκκινος που συζήταγε με την ομάδα αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, θα πάει στην Καρδίτσα να παίξει, αλλά κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα. Στις προπονήσεις βρέθηκαν δυο ακόμη παίκτες, χωρίς να σημαίνει κάτι ουσιαστικό, ο Ν. Βλάχος και ο Β. Μπουντάνι. Ίσως τα βρουν με τον ΟΦΑΜ και συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους, τίποτε όμως δεν είναι σίγουρο.   Όμως μια σημαντική απουσία υπάρχει με τον Χρ. Καρρά ο οποίος έχει πρόβλημα με τον χιαστό του (από ματς -εκτός ΟΦΑΜ- του καλοκαιριού που έπαιξε) και αρχικά θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα έξω και θα επανεξεταστεί η περίπτωσή του, το πιο πιθανόν είναι, αν όλα πάνε καλά, να μπορεί να αγωνιστεί θα είναι τέλος Οκτώβρη.  Τέλος να σημειώσουμε ότι στον γήπεδο του Αγ.Ματθαίου έχει προγραμματιστεί για το μεθεπόμενο Σάββατο 29/8 φιλική αναμέτρηση με τον Φαίακα Μαραθιά, που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 της ΕΠΣΚ.  
Τέλος να αναφέρουμε ότι μια ακόμη ομάδα, που λογικά θα έπαιζε στον Όμιλο το Σούλι Παραμυθιάς δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Αυτό λένε οι πληροφορίες και είναι κρίμα, αλλά… η ΕΠΣ Θεσπρωτίας δεν θα έχει εκπρόσωπο αφού και η άλλη ομάδα η Θύαμις Καστρίου δεν δήλωσε συμμετοχή. Πέραν αυτών να υπενθυμίσουμε ότι Από τα Γιάννενα η Ανατολή, από την Άρτα ο Σκουφάς Κομποτίου και ο δικός μας Θιναλιακός συμπληρώνουν 5 ομάδες που ενώ είχαν δικαίωμα συμμετοχής δεν θα πάρουν μέρος.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια