Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον 5ο όμιλο ΑΕΛ και ΟΦΑΜ με 13 + 1 ομάδες

ποδόσφαιρο
19 Αυγούστου 2020 / 17:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι στον αέρα αν και φτάνουμε στις 20 Αυγούστου και η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει τους ομίλους που έχει καταρτίσει, εννοείτε προκήρυξη κλπ. Σύνηθες φαινόμενο στο Ελληνικό επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όλα να γίνονται «στο πόδι» και στο «παρά ένα».

ΑΘΗΝΑ. Διαρροές στις συζητήσεις που γίνονται για τον καταρτισμό των ομίλων, τον αριθμό τους και που θα παίξουν οι ομάδες. Φέτος έχουμε ακούσει πολλές εναλλαγές και είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις αποφάσεις που έχει συντάξει η Επιτροπή Διοργανώσεων και το οποίο θα τεθεί προς ψήφιση στην συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.
Οι πληροφορίες λένε για 10 ομίλους και θα σταθούμε μόνο σε αυτόν που αφορά τις Κερκυραϊκές ομάδες που θα πάρουν μέρος, τον ΟΦΑΜ και την ΑΕ Λευκίμμης. Πέρσι ήταν 14 οι ομάδες και μέσα σε αυτές ομάδες από ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Φωκίδας, που φέτος λέγεται ότι δεν θα είναι, αλλά θα έχουμε ομάδες από ΕΠΣ Καστοριάς και ΕΠΣ Γρεβενών. Αυτές θα συμπληρώσουν τις «παραδοσιακές» για τον όμιλο ΕΠΣ της Ηπείρου, της Κέρκυρας και της Αιτ/νίας. 
 Φέτος μάλιστα είχαμε και μια πρωτόγνωρη ενέργεια, όταν τέσσερις ομάδες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής, ζήτησαν από την ΕΠΟ να παίξουν και αναμενόταν η απόφαση το απόγευμα της Τετάρτης 19/8. Ανάμεσά τους και ο Παναγρινιακός, που εφ΄όσον γίνει δεκτό το αίτημά του, θα είναι στον 5ο όμιλο και η 14η ομάδα που θα συμμετάσχει.
Σας δίνουμε (με κάθε επιφύλαξη) τις 13 ομάδες που μαζί με τις δυο κερκυραϊκές θα απαρτίσουν τον όμιλο και σε αυτές μπορεί να προστεθεί και ο Παναγρινιακός.
 Οι 13 +1 ομάδες του 5ου ομίλου 
ΕΠΣ Κέρκυρας: ΑΕ Λευκίμμης, ΟΦΑΜ
ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Σούλι Παραμυθιάς 
ΕΠΣ Πρέβεζας / Λευκάδας: Τηλυκράτης Λευκάδας, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ΠΑΣ Πρέβεζα, ΠΑΣ Θύελλα 2015 
ΕΠΣ Άρτας: Αναγέννηση Άρτας 
ΕΠΣ Ηπείρου: Θύελλα Κατσικάς 
ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: ΑΕ Μεσολογγίου, Ναυπακτιακός Αστέρας, Αμβρακικός Λουτρού (3) + πιθανόν ο Παναγρινιακός 
ΕΠΣ Γρεβενών : Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 
ΕΠΣ Καστοριάς: Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας
Σημ.: Να αναφέρουμε ότι από τις παραπάνω ΕΠΣ δικαίωμα είχαν συμμετοχής, από τα Γιάννενα ο ΑΟ Ανατολής που έπαιξε και πέρσι, έμεινε αλλά δεν θέλησε να παίξει στην κατηγορία, ίδια περίπτωση με τον δικό μας Θιναλιακό. Επίσης αν και είχαν δικαίωμα, δεν δήλωσαν συμμετοχή οι πρωταθλήτριες της ΕΠΣ Θεσπρωτίας Θύαμις Καστρίου και της ΕΠΣ Άρτας Σκουφάς Κομποτίου.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια