Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Λευκίμμη εκίνησε προετοιμασία, πήρε Σαραφούδη

ποδοσφαιρο
17 Αυγούστου 2020 / 16:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Η «Βασίλισσα του Νότου», για 4η συνεχόμενη χρονιά θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και φέτος φιλοδοξεί να κάνει μια καλή χρονιά και να χαροποιήσει τον κόσμο της ο οποίος την στηρίζει φανατικά.

Το απόγευμα της Δευτέρας 17/8 ορίστηκε η πρώτη συνάντηση και το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την ομάδα της Νότιας Κέρκυρας, με τους φίλους της ομάδας να κάνουν και έκκληση στον κόσμο να είναι στο γήπεδο, για να νοιώσουν και οι παίκτες ότι έχουν την αμέριστη του συμπαράσταση, όπως συμβαίνει πάντα. 
Η διοίκηση της ΑΕΛ γνωρίζει τις δυσκολίες και αφού μπόρεσε να ανανεώσει τη συνεργασία της με όσους ποδοσφαιριστές ήθελε, έκανε και επί πλέον κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, με τελευταία αυτή του Γιώργου Σαραφούδη, που θα δώσει μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση και θα συμβάλλει στο σκοράρισμα.
Ο 32χρονος (10/03/1988) επιθετικός, με καταγωγή από την Καβάλα, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 6 χρόνια στα οποία αγωνίστηκε ως επί τω πλείστον στην Αγγλία (Άκρινγκτον, Χίτσιν Τάουν, Ντάνσταμπλ, Μπέντφορντ Τάουν, Χέμελ, Κροουμπόροου) αλλά και στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στη Σαντατέα και τελευταία στην FC Romania. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε σε Τηλυκράτη, Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, ΑΣ Παγγαίο, Βύζαντα Μεγάρων, Δόξα Δράμας και Καβάλα.
 
Η ανακοίνωση
 
«Η ομάδα μας συμφώνησε για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαραφούδη! Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ του εύχονται να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες»!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια