Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαίρει αθλητές, προπονητές και γονείς ο ΓΣ Κέρκυρας

Στίβος
17 Ιουλίου 2020 / 18:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναφερθήκαμε στους Πανελλήνιους αγώνες Κ16 και στον 3ο όμιλο της Πάτρας, όπου πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες από την Κέρκυρα,

οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 10 μετάλλια. Τέσσερα από αυτά πήραν αθλητές του Γ.Σ Κέρκυρας, ενός συλλόγου που δημιούργησαν ο Ν. Μόσχος και ο Κ. Γκασιάλης και μετράει λιγότερο από δύο χρόνια ζωής.  Η κατάταξη μάλιστα του συλλόγου στην τέταρτη θέση, ανάμεσα σε 40 σωματεία, της Πελοποννήσου, των Ιονίων νησιών και της Ηπείρου δείχνει πόσο καλή δουλειά έχει γίνει.
Ο ΓΣ Κέρκυρας σε δελτίο τύπου όπου αναφέρει αναλυτικά τα μετάλλια, τις θέσεις και τις επιτυχίες του Συλλόγου, σημειώνει επιπλέον τα εξής:
Σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν οι αθλητές του Γ.Σ. Κέρκυρας 2018 στους Πανελλήνιους αγώνες Κ16 του 3ου Ομίλου που διεξήχθησαν στη Πάτρα 11-12 Ιουλίου. Συγκεκριμένα κατέκτησαν 4 μετάλλια με τους Γεράσιμο Μόσχο 2ο στα 2000 με Φ.Ε, Λουκία Πηγή 3η στα 1200μ., Αλέξανδρο Κονισπολιάτη 3ο στο άλμα εις ύψος, 3η θέση η Σκυταλοδρομία 4Χ80μ. με τους Κώστα Κωνστάντη, Αλέξανδρο Χυτήρη, Παναγιώτη Μοσχοβίτη και Σπύρο Γραμμένο και 3 τέταρτες θέσεις με τους, Λαέρτη Ντούκο στον Ακοντισμό, Σπύρο Γραμμένο στα 200μ. με εμπόδια και τον Αλέξανδρο Χυτήρη στο τετραπλούν.
Ο ΓΣ Κέρκυρας 2018 που λειτουργεί μόλις 18 μήνες και πήρε την 4η θέση στη Γενική Βαθμολογία Αγοριών, συγχαίρει τους ανωτέρω αθλητές του, τις οικογένειες τους, τους προπονητές τους Νίκο Μόσχο και Βασίλη Μουμούρη και τους εύχεται υγεία και ένα καλύτερο μέλλον σε όλες τις προσπάθειες της ζωής τους.
Οι επιτυχίες του στίβου στη Κέρκυρα συνεχίζονται, πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι με τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες άθλησης και ανάπτυξης προς όφελος όχι μόνον του αθλητισμού αλλά και της νεολαίας γενικότερα.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια