Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με ΑΕ Λεμεσού 1-1 (Κ-17), με Αργυρόκαστρο 3-1 (Κ-20)

AOKK
19 Αυγούστου 2016 / 17:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προετοιμασία για τα τμήματα υποδομών ή αν θέλετε τις ερασιτεχνικές ομάδες του ΑΟΚ Κέρκυρα συνεχίζεται, για την μεν Κ-17 στη Νάουσα στα 3-5 πηγάδια, από όπου και το πρωί της Κυριακής παίρνει το δρόμο της επιστροφής, για σε την Κ-20 με φιλικά ματς στην Αλβανία.

Η Κ-17  συμπληρώσει δέκα μέρες στη Νάουσα, έδωσε και δεύτερο φιλικό ματς με κυπριακή ομάδα την Κ-18 της ΑΕ Λεμεσού και ήλθε ισόπαλη με 1-1. Το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Κ-17 πέτυχε ο Μπαλίου στο 70΄ ενώ είχε δοκάρι στο 48΄ σε προσπάθεια του Μπάρδου, με τους Κύπριους να ισοφαρίζουν το 80΄. Ο τεχνικός της ομάδας Β. Καρπατσέλης χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο ενώ δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Βασιλάκης, Λαγός, Ρέβης και Ντέλης.
Η Κ-20 πήγε στην Αλβανία για να δώσει φιλικούς αγώνες στην προσπάθεια του τεχνικού Κ. Χριστοφοράκη να μοντάρει την ομάδα, αφού είναι γνωστό ότι ήλθαν φέτος συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές εκτός νησιού και συμπλήρωσαν το ρόστερ. Στην Αλβανία έδωσε το πρώτο ματς 18/8 η Κ-20 και νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Αργυρόκαστρου με 3-1 (τα γκολ Μοντζοβίλα, Τσιριγώτης και Γεωργόπουλος). Η ομάδα προγραμμάτισε και δεύτερο ματς, με αντίπαλο την ομάδα των Αγ. Σαράντα. 
Βέβαια και οι δυο ομάδες που προετοιμάζονται για τις υποχρεώσεις στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκας, μετά την αναβολή του πρωταθλήματος και όλα όσα γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ξέρουν πραγματικά πότε και πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όμως δουλεύουν με στόχο την καλή παρουσία και την ανάδειξη στο μέτρο του δυνατού κάποιων παιδιών με ξεχωριστά ποδοσφαιρικά προσόντα.