Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι «ντόπιες» μεταγραφές συνεχίζονται

Αστέρας Πετριτή
13 Αυγούστου 2016 / 10:44
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι μακριά η περίοδος των μεταγραφών και φέτος με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να συνεχίζουν να ενισχύονται και ο μεταγραφικός πυρετός τελειωμό δεν θα έχει ως την τελευταία μέρα.

Από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, αξίζει να αναφερθούν κάποιες.
Ο Αστέρας Πετριτή που θα παίξει Γ΄ Εθνική, πήρε και τον Βαγγέλη Τσιάβο, έναν ποδοσφαιριστή  που ήθελε ο Σάββας Σιδερόπουλος, αφού ξέρει πόσο επίπονο θα είναι το πρωτάθλημα και χρειάζεται μεγάλο ρόστερ.  Ο αμυντικός μέσος που ήταν στον ερασιτέχνη ΑΟΚ Κέρκυρα, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Αστέρα και να παίξει Γ΄ Εθνική, θέλοντας να δείξει την αξία του.
Ο ΑΟ Κοντόκαλι που δείχνει αποφασισμένο να ταράξει τα νερά στην Α1, παρ΄ ότι είχε μια πολύ δυνατή ομάδα ενισχύθηκε, επίσημα δε το Δ.Σ. ανακοίνωσε την απόκτηση των Ι. Πελάη και Σπ. Κατσαρού, δυο επιθετικών γνωστών για την αξία τους ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μάλιστα υπηρετούν στην Αστυνομία..
Και οι Μπενίτσες προσπαθούν να «γεμίσουν» το ρόστερ τους, οι πολλοί παίκτες που έφυγαν από την περσινή ομάδα άφησαν κενά και για το λόγο αυτό το Δ.Σ. κάνει το καλύτερο δυνατόν. Τελευταία μεταγραφική κίνηση ο Ηλίας Αρβανίτης , ένα σεμνό παιδί που θα βοηθήσει το Ν. Μοσχονά και την ομάδα.  
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια