Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπάσκετ: Συνεχίζει στον Ιόνιο ο Νεδέλκος - Ο Κουγιουμτζίδης στο «τιμόνι» του Φαίακα

Μπάσκετ
10 Ιουνίου 2020 / 18:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Ιόνιου ο έμπειρος Παναγιώτης Κοντογιάννης - Την απόκτηση του Φώτη Δηλαβέρη ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η διοίκηση της ΓΕΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Είναι ημέρες όπου τα σωματεία μπάσκετ στο νησί μας προσπαθούν είτε να ενισχυθούν κάνοντας μεταγραφές, είτε να κρατήσουν στη δύναμή τους παίκτες που συνεργαζόταν ως το τέλος της σεζόν που έληξε.

Οι κινήσεις πολλές, στεκόμαστε σε δυο σημαντικές με βάση την ποιότητα και την αξία των παικτών. Ο Ιόνιος ανακοίνωσε ότι ο Στέφανος Νεδέλκος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας και την επόμενη σεζόν, σαφώς ένας πολύ ποιοτικός παίκτης με παραστάσεις και εμπειρίες 2-3 κατηγοριών πάνω από την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ που θα αγωνιστεί ο Ιόνιος.

Από την άλλη η ΓΕΚ που επέστρεψε στα πρωταθλήματα, έχει ανακοινώσει αρκετούς παίκτες, στεκόμαστε σε αυτή του Φώτης Δηλαβέρη, ενός αθλητή που είναι σε θέση για να παίζει 2-3 κατηγορίες ψηλότερα.

Πέραν αυτών σημασία σε μια ομάδα έχει και η επιλογή προπονητή, αφού για πολλές ομάδες είναι το Α και το Ω. Ο Φαίακας ανακοίνωσε τον Ηλία Κουγιουμτζίδη, ένας Βορειοελλαδίτη που μπορεί να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες που θα αγωνιστούν για 2η συνεχόμενη χρονιά στη Γ΄ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Φαίακα:

«O Φαίακας Κέρκυρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Κουγιουμτζίδη που αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα μας την νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική. Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός κόουτς έχει περάσει από τις ομάδες του Πειραματικού, τον Παναθλητικό - Πειραματικό ενώ την περσινή σεζόν ήταν στο τεχνικό τιμ των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων στην Β΄ Εθνική. Ευχόμαστε στον νέο προπονητή υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας».

Όμως σπουδαίο είναι για τον Ιόνιο η παραμονή στον πάγκο του πολύ έμπειρου και από τους κορυφαίους προπονητές που έχουν κοουτσάρει ομάδα στο νησί, του Παναγιώτη Κοντογιάννη. Ίσως είναι προμήνυμα ότι ο Ιόνιος θα κυνηγήσει και πάλι την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο χρόνος και οι μεταγραφικές κινήσεις θα δείξουν.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια