Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανεώσεις σε Ολυμπιάδα και ΟΦΑΜ

ΕΠΣΚ
10 Ιουνίου 2020 / 18:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με πέντε ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η διοίκηση της Ολυμπιάδας - Για 8η σερί χρονιά συνεχίζει στο «τιμόνι» της Ακαδημιας του ΟΦΑΜ ο Φώτης Βαρσάκης

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Μετά τη συμφωνία της Ολυμπιάδας Καρουσάδων με τον προπονητή Γιάννη Καλούδη, άρχισαν και οι ανανεώσεις με παίκτες της ομάδας, αφού πλέον υπάρχει προπονητής για να επιβλέπει και να επιλέγει αυτούς με τους οποίους θα δουλέψει την επόμενη σεζόν.

Έτσι μέσα σε δυο μέρες η διοίκηση της ομάδας της Βόρειας Κέρκυρας ανακοίνωσε ότι στο ρόστερ θα είναι και την επόμενη σεζόν οι Σπύρος Μπαντούνος, Παναγιώτης Προβατάς, Γιάννης Καρκαμπούνας, Γρηγόρης Χανδρινός και Νίκος Παϊπέτης.

Αναμένεται οι περισσότεροι, αν όχι το σύνολο των παικτών που θα ζητήσει ο Γιάννης Καλούδης να μείνουν στην ομάδα, να τα βρουν με τη διοίκηση και η Ολυμπιάδα να παρουσιαστεί αρκετά δυνατή. 

Σίγουρα ο μαέστρος μιας ορχήστρας έχει το μεγαλύτερο μερίδιο σε μια επιτυχία ή αποτυχία και αυτό συμβαίνει με τον προπονητή στο ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για τις Ακαδημίες μια ομάδας πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτική η επιλογή.

Στον ΟΦΑΜ το ξέρουν πολύ καλά, αφού χρόνια η ομάδα αξιοποιεί τα παιδιά του χωριού και της περιοχής και η ακαδημία τροφοδοτεί με παίκτες την πρώτη ομάδα.

Ο Φώτης Βαρσάκης, διπλωματούχος προπονητής, καθηγητής φυσικής αγωγής έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στην Ακαδημία του ΟΦΑΜ και η ανανέωση για όγδοη χρονιά της συνεργασίας των δυο πλευρών λέει πολλά.

Το σίγουρο είναι ότι και οι δυο πλευρές είναι πολύ ευχαριστημένες. Με μια σύντομη ανακοίνωση επίσημα η ομάδα του Αγ. Ματθαίου ενημέρωσε για τη συμφωνία.

«Το Δ.Σ και η Ακαδημία του ΟΦΑΜ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας για ΟΓΔΟΗ συνεχή χρονιά με τον Φώτη Βαρσάκη».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια