Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οργανώθηκαν και επέστρεψαν οι «Vourligans»

«Vourligans»
08 Ιουνίου 2020 / 15:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έπειτα από μια επταετία οι οπαδοί του ΑΟ Κέρκυρα έκαναν εκλογές και ανέδειξαν νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο δηλώνοντας το «παρών» ενόψει της επιστροφής της ομάδας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Η επιστροφή του ΑΟ Κέρκυρα στο ποδόσφαιρο και η συμμετοχή του στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ, είναι αιτία να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των φανατικών φίλων της ομάδας, ιδιαίτερα πολλών που ήταν αντίθετοι με την εξαγορά του ΑΦΜ του ΑΟ Κασσιόπης και της «εξαφάνισης» του ΑΟ Κέρκυρα.

Έχουν στηρίξει πολύ την ομάδα σε δύσκολες περιόδους και επί προεδρίας Σπύρου Καλογιάννη έκαναν τον σύλλογο φίλων του ΑΟ Κέρκυρα που ονόμασαν «Vourligans», με διοίκηση, γραφεία κλπ.

Χάθηκαν τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά είναι έτοιμοι ακόμη στην Β΄ ΕΠΣΚ να στηρίξουν φανατικά την ομάδα. Ότι μετά μια επταετία έκαναν εκλογές για ανάδειξη Δ.Σ. λέει πολλά  και όλα δείχνουν ότι ο ΑΟ Κέρκυρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση έχοντας τον κόσμο δίπλα του, σε μια προσπάθεια η ομάδα να ανέβει και πάλι ψηλά, μην ξεχνάμε ότι ο Σπ. Καλογιάννης στην έφτασε στην Α΄ Εθνική και την κράτησε στη Super League στη συνέχεια.

Οι εκλογές, που έγιναν την Κυριακή 7 Ιουνίου, εξέλεξαν πενταμελές Δ.Σ. ενώ εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει:

«Σήμερα 7 Ιουνίου 2020 διεξήχθησαν με επιτυχία οι εκλογές του Σωματείου μας, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του καταστατικού μας και με μεγάλη συμμετοχή. Το νέο 5μελές ΔΣ θα συσταθεί από τα παρακάτω τακτικά μέλη:

Κούστας Ευστάθιος
Μακρής Ιωάννης
Λιτσαρδόπουλος Κωνσταντίνος
Τόμπρος Γεώργιος
Βίτσος Νικόλαος


Ευχόμαστε στο νέο ΔΣ του Σωματείου μας καλή δύναμη και να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο στην ιστορική επάνοδο του αγαπημένου μας ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ που είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια