Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο σημαντικές προσθήκες στον Αχιλλέα

Αχιλλέας Νυμφών
05 Αυγούστου 2016 / 18:16

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δυο πολύ σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του έκανε ο Αχιλλέας Νυμφών με τους Στάθη Σγούρο και Ανδρέα Χανδρινό.

Πρόκειται για δυο παίχτες που θα ενισχύσουν την αμυντική γραμμή αφού ο ένας είναι τερματοφύλακας (Χανδρινός) (ΦΩΤΟ) και  θα υπερασπίζεται την εστία και ο άλλος το δεξί ή το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Χανδρινός, που έπαιζε στην ΑΕ Φαιάκων, ήταν μια ακόμη μεταγραφική περίοδο το μήλο της έριδος για πολλά σωματεία, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται Σάββατο, αλλά ο Αχιλλέας παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια μόνο Κυριακή, πράγμα που βοήθησε για να επιτευχθεί η συμφωνία.
Ο Στάθης Σγούρος μετά από πολύχρονη παρουσία στην ομάδα του Θιναλιακού αποφάσισε για τους δικούς του λόγους να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και πήγε δίπλα στις Νυμφές, είναι ο 20ς ποδοσφαιριστής μετά τον Αγόρα, φέτος μετακόμισε στον Αχιλλέα.
Την Περασμένη Δευτέρα 1/8/2016 έγινε το βράδυ η πρώτη συγκέντρωση γνωριμία παικτών, νέας διοίκησης και προπονητή και ο Αχιλλέας που επέστρεψε στην Α1 και έχει σκοπό να κάνει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, λίγες και ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις αυτές που έκανε, με πάρα πολλά τα παιδιά του χωριού που είναι στο ρόστερ.