Κυριακή 20.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο τίτλος στο στόχαστρο του Κρόνου Αργυράδων

Κρόνος Αργυράδων
01 Αυγούστου 2016 / 19:27
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα από τα δυο φαβορί φέτος για τον τίτλο στην Α1,

είναι ο Κρόνος Αργυράδων, που πέρσι προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση και να κατακτήσει τον τίτλο,  αλλά δεν τα κατάφερε και αρκέστηκε μόνο στο κύπελλο.
Όμως όλοι στους Αργυράδες πιστεύουν ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουν τον τίτλο και θα δουν την ομάδα την επόμενη σεζόν στη Γ΄ Εθνική. Η αισιοδοξία τους έχει λογική, αφού έχουν έτοιμη ομάδα από πέρσι, έκαναν και τις ανάλογες προσθήκες, στηριζόμενοι στο κερκυραϊκό στοιχείο. Πολλοί τους δίνουν προβάδισμα σε σχέση με την ΑΕ Λευκίμμης, που επίσης ενισχύθηκε πολύ, επειδή έχουν πιο δεμένο σύνολο, υπάρχει ομοιογένεια και οι αλλαγές είναι ελάχιστες.
 
Ξεκίνησε η σεζόν
 
Ο Κρόνος το Σάββατο ξεκίνησε επίσημα τη σεζόν, με συγκέντρωση στην οποία μίλησε  ο πρόεδρος κ. Ι. Καραϊσαρλής και με την παρουσία του προπονητή Ι. Καλούδη και του βοηθού και γυμναστή Π. Πανδή.  Είχαμε αγιασμό της ομάδας, από τον παπά-Αριστείδη, παλιό ποδοσφαιριστή της ομάδας και ακολούθησε ένα χαλαρό διπλό, από τους παίκτες, που από χθες μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας ώστε να είναι έτοιμοι στα επίσημα ματς που θα ξεκινήσουν μετά από έξι εβδομάδες. Το βράδυ είχε δείπνο για τους παίκτες και στη συνέχεια ποτό, σε οικογενειακό κλίμα.
Να σημειώσουμε ότι  οι μεταγραφές του καλοκαιριού για την ομάδα ήταν Σπύρος Γραμμένος, Αλέξης Μωραϊτης (από Οδυσσέα Αυλιωτών), Σπύρος Μεσημέρης, Σπύρος Αυλωνίτης (από Λιαπάδες), Νίκος Πουλημένος και Αλκέτ Σάλα (από Κ-20 του ΑΟΚΚ), ενώ εκκρεμεί το δελτίο του Σπύρου Μεσημέρη, που κάποιες λεπτομέρειες χρειάζεται να ρυθμιστούν για να μετακομίσει από Οδυσσέα Αυλιωτών στον Κρόνο. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια