Κυριακή 20.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάει για 26 Σεπτέμβρη ο αγώνας αλληλεγγύης

αστέρας πετριτή
20 Ιουλίου 2016 / 20:14

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ορισμός της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, στον οποίο συμμετέχει ο Αστέρας Πετριτή, την ίδια μέρα με τον προγραμματισμένο πριν λίγες μέρες αγώνα αλληλεγγύης, ανάγκασε την Ένωση (πολύ σωστά και έγκαιρα) να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα αλληλεγγύης ανάμεσα σε πρωταθλήτρια (Αστέρας Πετριτή) και κυπελλούχο (Κρόνος Αργυράδων) ΕΠΣΚ το 2016.

Ο αγώνας αυτός, τα έσοδα του οποίου πάνε στο Ταμείο αλληλεγγύης της Ένωσης ή δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό, είναι σημαντικός για το λόγο που γίνεται και ίσως είναι καλύτερα που θα γίνει αργότερα για να υπάρξει και μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου. 
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ: Επανορισμός αγώνα αλληλεγγύης. «Εξαιτίας της έναρξης  του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας στις 11 του Σεπτέμβρη, επανορίζεται ο προγραμματισμένος για την ημερομηνία αυτή αγώνας αλληλεγγύης μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΑΣΤ.ΠΕΤΡΙΤΗ και ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του αγώνα θα ανακοινωθούν έγκαιρα».