Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον Γέρακα ο ΝΑΟΚ, αναμέτρηση κορυφής

ΝΑΟΚ
17 Ιουνίου 2016 / 17:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Επιτροπή διαπραγμάτευσης συγκροτεί η διοίκηση του Ομίλου για τις επαφές με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Σ. Πιτσιόρλα αλλά και με τον Δήμο ώστε να ξεπερασθεί το ζήτημα που έχει προκύψει με τη διαχείριση του κυματοθραύστη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Νηρέα Γέρακα θα παίξει αύριο στις 13:00 ο ΝΑΟΚ, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα μετά σχεδόν ένα μήνα χωρίς επίσημες υποχρεώσεις. Ένα ματς που θα επιδιώξει να κερδίσει για να κλειδώσει την παραμονή του στις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου (αν και δεν είναι στόχος η άνοδος), δύσκολο αλλά μέσα στις δυνατότητες της ομάδας. Όλα θα εξαρτηθούν και από την κούραση των παικτών που έμειναν χωρίς αγώνα ένα μήνα, κυρίως γιατί δεν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο η ομάδα. 
Διαιτητές θα είναι οι Κωνσταντινίδης, Κραβαρίτης. Στο άλλο ματς της 8ης αγωνιστικής θα παίξουν Ηρακλής-ΓΣ Απόλλο, ενώ ρεπό έχει ο Ηλυσιακός. 
 
Η βαθμολογία του 3ου ομίλου
 
1. Νηρέας Γέρακα 5 46-34 13
2. ΝΑΟ Κέρκυρας 5 49-41 9
3. Ηλυσιακός 6 50-47 7
4. ΑΣ Απόλλο 5 45-49 4
5. Ηρακλής 5 34-50 4
 
ΝΑΟΚ, συνεχίζουμε!
 
Το πολύ προβληματισμένο Δ.Σ. του ΝΑΟΚ, με όλα όσα επακολουθούν από την απαίτηση του ΟΛΚΕ για τις εγκαταστάσεις του, δεν το βάζει κάτω, αλλά συνεχίζει να οργανώνει και να λειτουργεί τα τμήματα, με υπερβάλλοντα ζήλο, αλλά και κάνοντας την υπέρβαση στα οικονομικά, ελπίζοντας ότι τελικά, αυτό που ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, δηλαδή ο χώρος των εγκαταστάσεων θα μείνει στην ομάδα, όπως και τα έσοδα για να μπορεί να λειτουργήσει. Ιστιοπλοϊα, υδατοσφαίριση, κωπηλασία και κολύμβηση έχουν υποχρεώσεις σήμερα και αύριο και φυσικά ο ΝΑΟΚ θα είναι παρών, για το λόγο αυτό και εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας του ο Ν.Α.Ο.Κ. με τη συμβολή των γονιών, τη φροντίδα των εφόρων των τμημάτων και των μελών του Δ.Σ., την αγάπη των προπονητών και τη συμπαράσταση της κερκυραϊκής κοινωνίας οργάνωσε για το Σαββατοκύριακο [18-19/6/2016] τις εξής αποστολές:
 ❖ Το ιστιοπλοϊκό τμήμα συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Όπτιμιστ στη Χίο με πέντε μικρούς αθλητές.
❖ Η ομάδα υδατοσφαίρισης θα μεταβεί στην Αθήνα για να αγωνιστεί με την ομάδα του Γέρακα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.
❖ Το τμήμα της κωπηλασίας θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανάπτυξης στη λίμνη Πολυφύτου στην Κοζάνη με έξι αθλητές.
❖ Η κολυμβητική μας ομάδα θα μεταβεί στην Άρτα για να λάβει μέρος σε «Αγώνες Ορίων» με έξι αθλητές.
 Επίσης οι αθλητές του κωπηλατικού μας τμήματος Αρμενιάκος Κωνσταντίνος και Δημουλής Αλκίνοος ενσωματώθηκαν και φέτος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια