Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυναμώνουν ΑΕ Λευκίμμης και Κρόνος

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
08 Ιουνίου 2016 / 16:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυο ομάδες του Νότου που μονοπωλούν τις εντυπώσεις με τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνουν, κάθε μέρα γίνονται και πιο δυνατές, κάθε μέρα επίσημα ενισχύονται και έχουν ξεφύγει μακράν των άλλων ομάδων.

Η ΑΕ Λευκίμμης έκανε και επίσημα το μεγάλο μπαμ, αφού έκλεισε τον Νίκο Αραμπατζή, όπως γράψαμε εδώ τρεις μέρες πριν. Έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη θητεία στην Σούπερ Λίγκα, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Παναιτωλικός, Λάρισα, Πανσερραϊκός οι ομάδες που αγωνίστηκε και στα 32 του χρόνια ήλθε στο νησί μας και θα φορέσει τα χρώματα της ΑΕΛ. Επίσης ένας εξαιρετικός επιθετικός που παίζει στις πτέρυγες ο 22χρονος Δημήτρης Μπονέρης με θητεία επαγγελματική στη Β΄ Εθνική με τα χρώματα του Πανσερραϊκού είναι το άλλο ηχηρό μπαμ της ΑΕΛ, που δεν σταματάει εδώ (ήδη έχει αποκτήσει Αλ. Βιτουλαδίτη, Αν. Βάρελη και Αλ. Μυρίλλα), ενώ αναμένεται να έλθει ο Βασίλης Αθανασόπουλος, ο 27χρονος Καλαματιανός επιθετικός που από τον Γενάρη ήταν ποδοσφαιριστής του Αιολικού Μυτιλήνης (πρωταγωνιστούσε στην Γ΄ Εθνική, πέτυχε οκτώ τέρματα) και έχει παίξει σε Καλαμάτα και Ορφέα Ελευθερούπολης (Γ΄ Εθνική). Επίσης αναμένεται να κλείσει ο 29χρονος αριστερός μπακ από το Αγρίνιο Βαγγέλης Αντωνόπουλος με θητεία σε αρκετές ομάδες, ανάμεσά τους η ΑΕ Μεσολογγίου, ΠΑΣ Πρέβεζα και Επισκοπή. 
Ο Κρόνος, που είχε ήδη από τον Γενάρη κάνει σπουδαίες μεταγραφές, βάζοντας στο ρόστερ του τους Γρηγόρη Στρατηγό, Νίκο Κονισπολιάτη, Γιώργο Ιωνά και χρειάζεται κάποιες προσθήκες, από την πλευρά του πήρε ως τώρα μόνο Κερκυραίους, μετά τον Σπύρο Γραμμένο και Σπύρο Μεσημέρη (στη φωτό από τον τελικό του κυπέλου αντίπαλοι των Στρατηγού-Κονισπολιάτη και τώρα συμπαικτών) από Οδυσσέα Αυλιωτών, απέκτησε τον Κώστα Δημητριάδη από Μπενίτσες, ενώ στα σχέδια του είναι ο Θεσπρωτός επιθετικός Άγγελος Λιώνης, ο οποίος έχει παίξει και στους Παξούς και ο Σπύρος Αυλωνίτης, χωρίς να σημαίνει ότι σταματάει εδώ, ψάχνει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. 
Τις επόμενες μέρες περιμένουμε νέες ανακοινώσεις νέες μεταγραφές υψηλού επιπέδου από τις δυο αυτές ομάδες, που κατά την άποψή μας θα δημιουργήσουν τέτοια σύνολα που άνετα θα στεκόταν και στην Γ΄ Εθνική. Εν αναμονή των νέων εξελίξεων.