Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Χαντάκια ο ΑΟΚΚ, επαγγελματίας ο Παγκράτης

Football League
29 Ιανουαρίου 2019 / 17:39
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρόβλημα στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών του ΑΟΚΚ ήταν γνωστό, όπως και ότι προσπαθούσε να αποκτήσει

έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Έτσι, προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Χαντάκια, δυο μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία.
Η επίσημη ανακοίνωση: «Σε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του προχώρησε ο ΑΟΚΚ, αποκτώντας, υπό μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικό, τον αμυντικό Δημήτρη Χαντακιά. Ο 24χρονος, που φέτος έχει 7 συμμετοχές στη Superleague και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος, θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για 6 μήνες και θα κληθεί να ενισχύσει περαιτέρω την αμυντική της γραμμή. Η διοίκηση του ΑΟΚΚ, ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την παραχώρηση. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία».
Πέραν αυτού, εκτιμώντας ότι οι προοπτικές είναι πολύ καλές, έκανε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή επαγγελματία τον τερματοφύλακα Πέτρο Παγκράτη, από την Κ19. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ κάνει επαγγελματία τον Πέτρο Παγκράτη και υπογράφει συμβόλαιο για 3.5 χρόνια. Ο 18χρονος τερματοφύλακας προερχόμενος από τις ακαδημίες της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ θα αγωνίζεται πλέον για την πρώτη ομάδα. Του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια