Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξέσπασε στη Δόξα ο ΑΟΚΚ (φωτορεπορτάζ)

Football League
21 Nov 2018 / 17:36
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την αναπάντεχη ήττα σοκ από την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο ΑΟΚΚ δεν είχε περιθώρια ούτε να σκεφτεί ότι δε θα έπαιρνε το τρίποντο

κόντρα στη Δόξα Δράμας και παίζοντας με ψυχή και ουσία πήρε εύκολη και μεγάλη νίκη με 3-0.
Το παιχνίδι έγινε σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο που δε βοηθούσε τις κινήσεις των παικτών, η Δόξα μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο πεντάλεπτο όταν απείλησε 2 φορές αλλά ως εκεί. Η κερκυραϊκή ομάδα είχε κατοχή, πίεζε και έψαχνε το γκολ, στο 26΄ κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Τουράμ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ. Όμως στο 32΄ο Τουράμ κέρδισε τη μπάλα εντός περιοχής και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ριζογιάννης τράβηξε από τη φανέλα και έριξε κάτω τον Σιατραβάνη που βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι και αντί πέναλτι και κόκκινη στον παίκτη της Δόξας ο διαιτητής έδειξε πάλι να συνεχιστεί το ματς. Οι διαμαρτυρίες πολλές και έντονες για τα σφυρίγματα του πολύ κακού διαιτητή με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο ο Δ. Σπανός.
Ο ΑΟΚΚ που είχε καλή αμυντική λειτουργία και έψαχνε ένα δεύτερο γκολ, το πέτυχε στο 62΄ και πάλι με τον Τουράμ που κέρδισε τη μπάλα εντός περιοχής και την έστειλε στη γωνία του Μέλκα, ενώ στο 78΄ ο Αποστολίδης μπήκε ανάμεσα σε αμυντικούς και τερματοφύλακα που αδράνησαν και βάζοντας το πόδι του έκανε το τελικό 3-0 σφραγίζοντας μια μεγάλη νίκη για την Κέρκυρα.
 
Διαιτητές: Δραγούσης (Κιλκίς), Κωτούλας (Κιλκίς), Δεμερτζής (Πέλλας).
ΑΟΚ Κέρκυρα (Σπάνος): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Σανδραβέλης, Κούρος, Μότα (69′ Ν. Κρητικός), Λινάρδος, Σιατραβάνης (75′ Αποστολίδης), Βίλα, Ζορμπάς, Τουράμ (86′ Βέρτζος).
Δόξα Δράμας (Βεργέτης): Μέλκα, Πεταυράκης, Μακρής, Πατράλης (80′ Νατσιόπουλος), Ρεβυθόπουλος (59′ Κρουζ), Καψάλης, Ριζογιάννης, Ανδρέου (66′ Κρητικός), Μπαϊκαρά, Πέρεζ, Κουσκουνάς.
 
Αποτελέσματα (5η αγωνιστική)
 
Σπάρτη – Τρίκαλα                        2-0
Βόλος – Εργοτέλης                      1-1
Αήττητος – Παναχαϊκή                 1-1
Πλατανιάς – ΑΟΧ Κισσαμικός      0-0
Καραϊσκάκης – Αιγινιακός            4-0
Ηρόδοτος – Απόλλων Πόντου     0-1
Κέρκυρα – Δόξα Δράμας           3-0
 
Βαθμολογία (5 αγώνες)
 
Εργοτέλης                   13
Πλατανιάς                    11
ΝΠΣ Βόλος                  10
Απόλλων Λάρισας       10
Παναχαϊκή                      8
ΑΟΚ Κέρκυρα               7
Δόξα Δράμας                  7
Ηρόδοτος                        7
ΑΕ Καραϊσκάκης             6
ΑΟ Τρίκαλα                     6
Απόλλων Πόντου            6
Αήττητος Σπάτων            5
Σπάρτη                            5
Ηρακλής                          4
ΑΟΧ Κισσαμικός             2
Αιγινιακός                        2

Δείτε φωτορεπορτάζ του Στ. Καταπόδη εδώ

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια