Κυριακή 23.02.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλέκος Βοσνιάδης: Η Κέρκυρα είναι πολύ καλή ομάδα

Football League
31 Οκτωβρίου 2018 / 15:58
Σπύρος Πίκουλας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο προπονητής που ανέβασε τελευταία φορά τον ΑΟΚΚ στη Supreleague και τώρα κάθεται στον πάγκο του Ηρακλή, Αλέκος Βοσνιάδης,

μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για την ομάδα του και τη νίκη των «κυανόλευκων» κόντρα στον Ηρόδοτο, για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα αλλά και για την ομάδα της Κέρκυρας που αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική. Άλλωστε όταν ήταν στην ομάδα της Κέρκυρας, είχε αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται και σήμερα και τους ξέρει πολύ καλά, καθώς επίσης είναι και γνώστης της κατηγορίας. Μίλησε λοιπόν και για την ήττα της Κέρκυρας από τον Απόλλωνα Λάρισας και για την ομάδα και είπε:
«Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Η Κέρκυρα είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα δούμε το άλλο πρόσωπο της στο μεταξύ μας παιχνίδι μετά την γκέλα με τον Απόλλων Λάρισας. Είναι μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο, έχει το ρόστερ και την ηρεμία να ξεπερνάει τέτοια αποτελέσματα. Σίγουρα θα τους δούμε πιο παθιασμένους γιατί δεύτερο σερί κακό αποτέλεσμα θα δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».
Σπύρος Πίκουλας

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.