Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαμαρτύρονται για την κατάσταση του ΕΑΚΚ

Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ
13 Μαΐου 2016 / 17:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ διαμαρτύρεται έντονα για τις απαράδεκτες συνθήκες άθλησης που επικρατούν στο χώρο του Εθνικού Σταδίου.

Στο χώρο όπου καθημερινά γυμνάζονται εκατοντάδες παιδιά μακριά από τις προκλήσεις και την διαφθορά , δυστυχώς όχι μόνον είναι εγκαταλελειμμένος και αφιλόξενος αλλά είναι και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών-ιων του Στίβου που με τεράστια προσφορά και δυναμική σε αγωνιστικό επίπεδο συμμετέχουν σε Πανελλήνια , Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
Επικρατεί η λογική της λειτουργίας , ότι ο καθένας κάνει ότι του αρέσει όποτε θέλει , χωρίς έλεγχο με αποτέλεσμα να καταστρέφονται η να χάνονται όργανα που με επαιτεία αποκτήσαμε , να μην υπάρχουν βαλβίδες στα άλματα (υπάρχουν τρύπες η είναι σάπιες) , να μην υπάρχει ένας εκπρόσωπος της Διοίκησης να αντιμετωπίσει τα μικρά η τα μεγάλα προβλήματα λειτουργίας και να μην έχει ξοδευθεί ούτε ένα ευρώ για το άθλημα του Στίβου σε επανειλημμένα έγγραφα αιτήματα μας.
Είναι απαραίτητη η επέμβαση κάθε αρχής για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας και προστασίας των αθλουμένων και των χώρων άθλησης , διαφορετικά είναι όλοι συνυπεύθυνοι και συνένοχοι στον εκτροχιασμό και την απαξίωση της νεολαίας που εμείς με θυσίες , μεράκι και αγάπη προσπαθούμε να συγκρατήσουμε.