Ξεκίνημα για τον Φαίακα κόντρα στους Ικάρους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπήρχαν πολλές ανακατατάξεις το τελευταίο δίμηνο σε ότι έχει σχέση με τις Εθνικές κατηγορίες στο μπάσκετ, ομάδες δε δήλωσαν συμμετοχή
Ο Φαίακας είχε κληρωθεί με τους Ικάρους Σερρών που είναι ομάδα Β΄ Εθνικής για την οποία υπήρχε η αίσθηση εδώ και λίγες μέρες ότι με τις ανακατατάξεις ίσως ανέβαινε στην Α2, άρα δεν θα ερχόταν στο νησί για το παιχνίδι του κυπέλλου. Όμως κάτι τέτοιο δε θα γίνει, το παιχνίδι θα γίνει στο ΕΑΚΚ την Κυριακή 16/9 όπως είχε αρχικά κληρωθεί και θα ξεκινήσει στις 15:30 για συγκοινωνιακούς λόγους, για να επιστρέψει νωρίς σχετικά η ομάδα στις Σέρρες το ίδιο βράδυ. Αν ο Φαίακας περάσει, θα δώσει και επόμενο αγώνα εντός έδρας την Τετάρτη 19/9.
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.