Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και επίσημα Κούρος στον ΑΟΚ, κοντά και ο Μινγκάτσος

Football League
30 Αυγούστου 2018 / 14:08
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σχεδόν έκλεισε το ρόστερ του ΑΟΚ με δυο προσθήκες σε θέσεις που η ομάδα ήθελε επιπλέον ενίσχυση.

Γράψαμε για τον Αλέξανδρο Κούρο, τον 25χρονο αριστερό μπακ που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα και τελικά είναι η επιλογή του ΑΟΚ για τη θέση αυτή, στην οποία υπήρχε μόνο ο Αναστασίου. Οι υπογραφές έπεσαν και πλέον είναι παίκτης του ΑΟΚ, με θητεία μόνο στη Superleague και έτσι η αμυντική γραμμή γίνεται δυνατότερη.
Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κούρο. Ο 25χρονος μπακ που στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Ηρακλή, στον Πανιώνιο και μετράει 143 συμμετοχές στην Super League υπέγραψε στην ομάδα μας για 1 χρόνο. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία».
Όμως ακόμα ένας παίκτης ήταν στο στόχαστρο για τα άκρα της επίθεσης. Εδώ και μέρες βρίσκεται εδώ και προπονείται ο 20χρονος Πορτογάλος επιθετικός, Ντιόγκο Μινγκάσος, ο οποίος μάλιστα έπαιξε στα δυο τελευταία φιλικά, με ΑΕ Καραϊσκάκη στην Άρτα και με την ΑΕ Λευκίμμης, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και όλα δείχνουν ότι μόνο λεπτομέρειες μένουν για να πέσουν οι υπογραφές.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια