Ο Ρουμάνος διεθνής Μπουρντουζάν στον Θιναλιακό

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζει τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις ο Θιναλιακός και πέραν του ότι έχει πάρει σπουδαίους Κερκυραίους, επεκτείνεται και εκτός Ελλάδας.
Η επίσημη ανακοίνωση: «ΤΟ Δ.Σ. του ΑΣ Θιναλιακός έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον Ρουμάνο επιθετικό Λουσιάν Μπουρντουζάν. Διεθνής με την Ελπίδων της χώρας του και με πλούσιο βιογραφικό (4 χρόνια Ραπίντ Βουκουρεστίου, 2 χρόνια Βασλούι, 1 χρόνο Στεάουα Βουκουρεστρίου, 2 χρόνια Τσερνομόρετς στην Ουκρανία), ενώ τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στη χώρα μας (Καλλονή, Αιγινιακός) και πέρσι στην ΑΕΠ Καραγιαννίων για μισό χρόνο πετυχαίνοντας δέκα τέρματα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Θιναλιακού… Συνεχίζουμε, δε σταματάμε».
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.