Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέντε νέες μεταγραφές και ανανεώσεις η ΑΕΛ που ξεκίνησε προετοιμασία

Γ΄ Εθνική
30 Ιουλίου 2018 / 16:08
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκίνησε την Κυριακή το απόγευμα η προετοιμασία της ΑΕ Λευκίμμης για το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο έχει πολύ υψηλούς στόχους

και γιατί όχι και το πρωτάθλημα. Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στο Δημοτικό γήπεδο, όπου ο προπονητής Δ. Μαγκαφίνης είχε την ευκαιρία να προπονήσει πρώτη φορά την ομάδα, που είχε αρκετές απουσίες. Λογικό είναι αφού μόλις μια μέρα πριν, το Δ.Σ. ενημέρωνε για πέντε νέες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και αρκετές ανανεώσεις παικτών, που φόρεσαν και την περασμένη σεζόν την φανέλα της «Βασίλισσας του Νότου».
Πριν λίγες μέρες είχαμε τις πρώτες πέντε μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με όλους τους παίκτες εκτός Κέρκυρας, αυτή τη φορά, έχουμε τέσσερις εκτός Κέρκυρας και ένα παιδί από τον Κεραυνό Δραγωτινών. Αυτές οι κινήσεις δείχνουν ότι η διοίκηση κάνει την υπέρβαση έτσι ώστε να δημιουργήσει μια αχτύπητη ομάδα, αλλά όλα βέβαια θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο.
Οι ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε το Σάββατο 29/7 η ΑΕΛ είναι ο κεντρικός αμυντικός Απόστολός Παπαδόπουλος, ο κεντρικός κυνηγός Γιώργος Τσόφλιος, ο τερματοφύλακας Κώστας Γαρόζης και ο αριστερός οπισθοφύλακας Kristjan Kasneci, όπως και ο νεαρός Γιάννης Βλάσσης που παίζει στο κέντρο. Ίσως υπάρξουν και άλλες προσθήκες, αφού η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη για όλα.
Από την περσινή ομάδα, οι νέες ανανεώσεις που ανακοινώθηκαν έχουν να κάνουν με τον αρχηγό Γιάννη Βασιλάκη, τους ενδεκαδάτους παίκτες, Χρήστο Γαστεράτο και Niki Shterev, τον Κ. Γραμμένο και τον Νικήτα Βλάχο. Τέλος η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι ο προπονητής και παλιός παίκτης της ομάδας Μπάμπης Κοκκινίδης αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια