Στη Β΄ Εθνική και η Νίκη Βόλου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο μεγάλος αντίπαλος του Φαίακα στο κυνήγι της 2ης θέσης που οδηγούσε απευθείας σε άνοδο στη Β΄ Εθνική ήταν η νίκη Βόλου,
H AE Λάρισα δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1-ΕΣΚΑΘ αφού δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις για να κατέβει στη Β΄ Εθνική, στον όμιλο που θα αγωνιστεί και ο Φαίακας. Έτσι, με βάση αυτή την εξέλιξη, στη Β’ Εθνική θα ανέβει η Νίκη Βόλου, η οποία είχε κερδίσει το μπαράζ με τον Πολύγυρο, ενώ στη Γ’ Εθνική ο ΑΟ Καλαμπάκας, ως η ομάδα που ήταν επιλαχούσα να πάρει αυτή τη θέση.
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.