Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινάει η προετοιμασία του ΑΟΚ. Φιλικό με Ηρακλή στις 11/8

Football League
12 Ιουλίου 2018 / 16:30
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το ρόστερ του ΑΟΚ να χρειάζεται αρκετές προσθήκες ακόμα, αλλά ο προγραμματισμός να ξεκινήσει η ομάδα την προετοιμασία της

την Παρασκευή 13 Ιουλίου δεν αλλάζει, η οποία θα είναι η μία από τις δυο μέρες (θα γίνουν και το Σάββατο) όπου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Επίσημα λίγες οι ανανεώσεις και οι μεταγραφικές κινήσεις, υπάρχουν οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει με την ομάδα και ως τη Δευτέρα που θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στον Πλάντραφο, θα υπάρχουν και νέες προσθήκες.
Ήδη στην ομάδα υπάρχουν οι «παλιοί» Κουτζαβασίλης, Κολοβούρης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Αναστασίου, Κρητικός, Ζορμπάς, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Ινάσιο Ντα Σίλβα και ο Π. Παναγιωτίδης από την Κ20 που έγινε επαγγελματίας. Υπάρχουν οι Νόκα και Μίσκου από την Κ20 που λογικά θα μείνουν. Επίσης διαθέσιμοι είναι και οι νεοαποκτηθέντες Βέρτζος, Βουτσελάς και Θεωδοράκης.
Η Δευτέρα 16/7 είναι η μέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία και για 10 μέρες θα γίνει στον Πλάντραφο και στα Γαζάτικα. Στις 27/7 η ομάδα θα βρίσκεται στη Νάουσα στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διαρκέσει ως τις 13/8 και εκεί θα δώσει και κάποιους φιλικούς αγώνες. Οι πληροφορίες λένε ότι στις 11/8 (δυο μέρες πριν την αναχώρηση) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, την ομάδα του «Γηραιού» που μετά από την περιπέτεια της Γ΄ Εθνικής και την άνοδο, θα παίξει και αυτή στη Football League.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια