Δυο ανανεώσεις και δυο μεταγραφές ο ΑΟΚ. Την Πέμπτη έρχεται ο Νίκιτς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι επίσημες ανακοινώσεις από τον ΑΟΚ πυκνώνουν, αφού μόλις δυο μέρες μένουν για το ξεκίνημα της σεζόν και ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός
Εδώ και καιρό είχαμε επισημάνει ότι Κουτζαβασίλης και Κόντος θα έμεναν στην ομάδα, απλά απέμενε η επιβεβαίωση της συνέχισης της συνεργασίας των δυο πλευρών, με την ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ήρθε σε συμφωνία με τους Φώτη Κουτζαβασίλη και Αλέξανδρο Κόντο οι οποίοι θα στηρίξουν με την εμπειρία τους την ομάδα μας, ανανεώνοντας τα συμβόλαια τους για τα επόμενα δύο χρόνια».
Πέραν όμως των παλιών, ο ΑΟΚ πρέπει να κάνει και αρκετές μεταγραφές, αν θέλει να πρωταγωνιστήσει για να επιστρέψει στη Superleague. Είχαμε επισημάνει το ενδιαφέρον για τον έμπειρο αμυντικό Βέρτζο από τα Τρίκαλα και ο ΑΟΚ παράλληλα με το κλείσιμο του κεντρικού αμυντικού, απέκτησε τον νεαρό τερματοφύλακα Βουτσέλα από τη θεσσαλική ομάδα, που μαζί με τον Κουτζαβασίλη και τον Κολοβούρη θα είναι η τριάδα των γκολκίπερ.
Πέραν αυτών, ο Νίκιτς είναι κοντά στην επιστροφή στον ΑΟΚ και οι πληροφορίες λένε ότι την Πέμπτη 12/7 θα είναι στο νησί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να μπουν οι υπογραφές.
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.