Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εθνικός Περουλάδων – Ατρόμητος Στρογγυλής 0-0

ΕΠΣΚ
05 Μαΐου 2016 / 22:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο των Αυλιωτών έγινε ο αγώνας μπαράζ της Α΄ κατηγορίας ανάμεσα σε Εθνικό Περουλάδων και Ατρόμητο Στρογγυλής που τελείωσε 0-0 και έτσι οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε δεύτερο παιγνίδι.

Σε ένα ματς που σήμερα θα ορίσει η ΕΠΣΚ και σε αυτό ο Ατρόμητος για να μείνει στην κατηγορία θέλει μόνο νίκη, ενώ ο Εθνικός και με ισοπαλία ή νίκη μένει αυτός στην Α΄ κατηγορία.
Το χθεσινό ματς ήταν μέτριο, ειδικά στο α΄ μέρος κακό και από τις δυο ομάδες, με μια μόνο καλή φάση από τον Γραικό. Στην επανάληψη ήταν καλύτερο, ζωντάνεψαν και οι δυο ομάδες είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες και από τις δυο (Λ. Γιαννούλης, Μέσσας, Γραικός) χωρίς γκολ. Βέβαια χαμένος από το ματς είναι ο Ατρόμητος που τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες, αφού με κόκκινη αποβλήθηκε στο 73΄ ο Παπαδόπουλος και με 2η κίτρινη ο Λ. Γιαννούλης στο 92΄.  Έτσι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς, στον 2ο αγώνα με τον Εθνικό.
Εξαιρετική η διαιτησία των Πουλημά, Σκορδίλη, Κοσκινά.  
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια