Τρίτη 01.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζουν Φλώρος σε Αστέρα και Πανδής σε Μ. Αλέξανδρο

Τοπικά πρωταθλήματα
03 Ιουλίου 2018 / 15:57
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προσπάθεια όλων των ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων, να ενισχύσουν το ρόστερ τους ή να το αλλάξουν

για να πετύχουν τους σκοπούς τους, ξεκίνησε νωρίς φέτος. Ως τώρα ο Θιναλιακός με τρεις εντυπωσιακές μεταγραφές (Αρμένης, Λούβρος, Π. Πάγκαλης) δείχνει πιο αποφασιστικός, ενώ συζητείται και η απόκτηση των Γκερέκου και Κροκίδη από την Ολυμπιάδα. Πολλές οι ανανεώσεις στα σωματεία, ενώ στο κομμάτι των μεταγραφικών κινήσεων, περιμένουμε πάντα τις επίσημες ανακοινώσεις, αφού γνωστοί παίκτες έχουν δώσει τα χέρια, αλλά πολλές φορές τελευταία στιγμή κάποιες χαλάνε. Θα εστιάσουμε περισσότερο στα σωματεία της Α1 που θα κυνηγήσουν πρωτάθλημα, αλλά και σε κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο και θα αλλάξουν ομάδα.  
Και το θέμα των προπονητών είναι ένα κομμάτι που «καίει» τις ομάδες, με Αστέρα Μωραΐτικων και Μέγα Αλέξανδρο να ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους σε Γιάννη Φλώρο και Δημήτρη Πανδή αντίστοιχα. Και οι δυο συμφώνησαν και συνεχίζουν, αφού οι ομάδες πέτυχαν με αυτούς τους στόχους τους στη σεζόν που τελείωσε.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια