Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο μπαμ με Πάγκαλη ο Θιναλιακός

Τοπικά πρωταθλήματα
28 Ιουνίου 2018 / 16:01
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νέο μεταγραφικό μπαμ μέσα σε λίγες μέρες από τον Θιναλιακό. Η ομάδα της Αχαράβης μετά την απόκτηση των Αρμένη και Λούβρου,

προχώρησε σε μια ακόμα εντυπωσιακή και ουσιαστική μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τον Προκόπη Πάγκαλη. Έναν ποδοσφαιριστή που έχει γράψει μεγάλη πορεία στα δρώμενα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, παίζοντας σε αρκετές ομάδες του νησιού, αν και νεαρός ακόμη και κατακτώντας τίτλους, έχοντας δε εμπειρίες και από μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ο Πάκης όπως αποκαλείται είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε προπονητή, αφού πέρα από εξαιρετικός αμυντικός μέσος, μπορεί να παίξει και σε όλες τις θέσεις της μεσαίας αλλά και της αμυντικής γραμμής, ενώ και στην κορυφή της επίθεσης   όποτε χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί ήταν πάρα πολύ καλός. Ο τεχνικός του Θιναλιακού Π. Κορομπόκης, σίγουρα νοιώθει πολύ χαρούμενος με τις ως τώρα προσθήκες της ομάδας, αφού είναι παίκτες όχι απλά από το πάνω ράφι, αλλά μπορεί να κάνουν τη διαφορά.
Η διοίκηση του Χρ. Ανεμογιάννη φαίνεται αποφασισμένη να πάρει ότι καλύτερο μπορεί και να ενισχύσει τόσο πολύ την ομάδα, ώστε να μην έχει αντίπαλο στη διεκδίκηση του τίτλου. Ενωρίς να εικάζουμε το μέλλον, αλλά σίγουρα ο Θιναλιακός δείχνει αποφασισμένος να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, θα δούμε τις κινήσεις και των άλλων ομάδων και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.     
 Η επίσημη ανακοίνωση: «Το  Α.Σ. Θιναλιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πάκου Πάγκαλη. Ο 5 φορές κυπελλούχος Κέρκυρας και 4 φορές πρωταθλητής με τον ΑΟ Κασσιόπη (από Δ΄ Εθνική σε Γ΄ και από Γ΄ σε Β΄ Εθνική, αλλά και από μία σε Συναράδες και Πετριτή). Τον τελευταίο χρόνο με τη δική του καθοριστική συμβολή οδήγησε τον Ολυμπιακό Κυμίνων από την Α1 Θεσσαλονίκης στη Γ΄ Εθνική. Καλωσορίζουμε εκτός από ένα καταπληκτικό ποδοσφαιριστή, ένα παιδί με χαρακτήρα και ήθος που σπάνια συναντάμε στα γήπεδα. «Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια