Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος τα σενάρια για ΑΟΚ στη Superleague

Superleague
28 Ιουνίου 2018 / 15:28
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Η συνάντηση της Superleague με τον υφυπουργό αθλητισμού το βράδυ της Τετάρτης οδήγησε σε αδιέξοδο, αφού λένε «όχι» στην αναδιάρθρωση οι ΠΑΕ,

δε δέχονται την πρόταση για 12 ομάδες την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  Κάτι αναμενόμενο που ουσιαστικά βάζει τέλος σε οποιοδήποτε όνειρο του ΑΟΚ Κέρκυρα για συμμετοχή στη Superleague την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πράγμα που σημαίνει ότι προετοιμάζεται αποκλειστικά για τη Β΄ Εθνική.
Στη συνάντηση με θέμα την αναδιάρθρωση και τα τηλεοπτικά που βοηθάνε οικονομικά τις ΠΑΕ και με την παρουσία εκπροσώπων από 14 ΠΑΕ και του νέου προέδρου κ. Μπαταγιάννη, ούτε ο Βασιλειάδης έκανε πίσω στην πρόταση του για πρωτάθλημα 12 ομάδων και ούτε οι εκπρόσωποι της Λίγκας έκαναν πίσω σε αυτό το κομμάτι. Κομμάτι που είναι και το πιο σημαντικό στη διαφωνία των δύο πλευρών που αφήνει ανοικτά τα πάντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα της νέας περιόδου. 
Ο κ. Βασιλειάδης πρότεινε 3 συγκεκριμένα πράγματα στους ανθρώπους της Superleague, με το πιο σημαντικό να είναι η μείωση των ομάδων σε 12 για την σεζόν 2019-20. Η αναδιάρθρωση ήταν το κομβικό σημείο που δε δέχτηκαν οι άνθρωποι της Λίγκας κάτι το οποίο θα συζητηθεί και στο Δ.Σ.
Μάλιστα για να πείσει τη Λίγκα, ο Γ. Βασιλειάδης πρότεινε πενταετές πλάνο σε ότι έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά στο οποίο θα υπάρχει εγγύηση για τις άστεγες ομάδες εάν φυσικά συμφωνούσαν σε όλες τις προτάσεις του. Έτσι το σίριαλ θα συνεχιστεί με το επόμενο επεισόδιο να διαδραματίζει στο Δ.Σ. της Λίγκας την Παρασκευή στις 16:00 και ίσως να είναι και το τελευταίο. Αυτήν τη στιγμή όλα παραμένουν ανοιχτά και στον αέρα, όπως φυσικά και το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για 25/8.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια